![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2012/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Капрельянц Л. В., Хомич Г. А. Функциональные продукты: тенденции и перспективы. - C. 5-8.
- Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка технології десерту функціонального призначення. - C. 8-11.
- Верхивкер Я. Г., Чалая Е. В. Актуальные вопросы контроля качества свежей и переработанной рыбы и гидробионтов в Украине. - C. 11-14.
- Бурдо А. К. Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов. - C. 14-17.
- Коваленко О. О., Курчевич І. В., Василів О. Б. Розробка технології водопідготовки з використанням методу виморожування для приготування напоїв спеціального призначення. - C. 17-19.
- Стешенко О. М., Башта А. О. Використання кедрового та соснового пилку в якості функціональних збагачувачів продуктів для спортсменів. - C. 20-22.
- Лисицын А. Б., Макаренко А. Н., Чернуха И. М., Федулова Л. В. Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. - C. 22-25.
- Калугіна І. М., Лотішко І. П. Розробка технології страв "здорового" харчування з рапани маринованої. - C. 25-27.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Тележенко Л. М., Кашкано М. А. Математичне моделювання композиційного складу сухих сумішей для виготовлення сніданків. - C. 28-32.
- Черно Н. К., Коваленко О. В., Шапкіна К. І. Водорозчинний бета-глюкан Saccharomyces cerevisiae. - C. 32-35.
- Палвашова Г. І., Овчиннікова Я. В. Новий метод ферментації капусти з використанням вакууму. - C. 35-38.
- Колесниченко С. Л. К вопросу биологической активности воды. - C. 38-40.
- Викуль С. И. Биологическая активность растительного сырья – ингредиента пищевых продуктов. - C. 40-44.
- Пилипенко Л. Н., Викуль С. И., Пилипенко И. В., Гайдукевич Д. К., Курдова С. Г. Контроль качества, безопасности и биологической активности овощных соков. - C. 44-47.
- Поліщук Г. Є., Мацько Л. М., Соколенко А. І., Бойко О. О. Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре. - C. 47-49.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Структурування соусної продукції. - C. 50-53.
- Бурдо О. Г. Механодиффузионный эффект массопереноса при экстрагировании в электромагнитном поле. - C. 53-57.
- Сторожук В. М., Сапожнікова Н. Ю. Закономірності термічної деструкції пектинових речовин яблук. - C. 57-60.
- Дубова Г. Є., Корнієнко Ю. Ароматизація виробів з капусти. - C. 60-63.
- Одарченко Д. Н. Развитие научных основ замораживания калины обыкновенной как перспективного сырья для производства полуфабрикатов. - C. 63-65.
- Потапов В.О., Єфремов Ю.І., Михайлова С.В. Теплофізичні властивості суміші подрібнених коренів пряних овочів. - C. 65-68.
- Горячева Е. А. Исследование ароматических свойств натуральных яблочных соков. - C. 68-70.
Технологія і безпечність продуктів харчування
- Верхивкер Я. Г., Мирошниченко Е. М., Ремих И. А. Тепловое консервирование пищевых продуктов в полимерной таре. - C. 71-72.
- Нетребський О. А., Купріна І. О. Туристичний бізнес: актуальність, динаміка розвитку, проблеми безпеки та охорони праці. - C. 72-75.
- Атанасова В. В., Тележенко Л. М. Шляхи удосконалення якості кулінарної продукції з сочевиці. - C. 76-79.
- Осадчук Е. А., Титлов А. С. Поиск энергетически эффективных тепловых режимов водоаммиачной абсорбционной холодильной машины в широком диапазоне эксплуатационных параметров. - C. 79-82.
- Бочарова О. В., Решта С. П., Герега Е. М, Калаянова О. М. Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты. - C. 82-85.
- Ватренко О. В. Удосконалення вузла жорсткості кришок для скляної тари. - C. 85-87.
- Артеменко С. В., Никитин Д. Н., Поляк А. С. Растворимость биомолеул в сверхкритическом диоксиде углерода. - C. 87-89.
- Иванова Е. Е., Одинец Н. А., Басова Е. В. Качественное рыбное сырье как основа качественной готовой продукции. - C. 89-92.
- Буланша Н. А. Дослідження активності поліфенолоксидази бульб топінамбура. - C. 92-93.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Акулич А. В., Кирик И. М., Василевская С. И. Исследование процесса тепловой обработки изделий из мясного фарша от режимных параметров в бытовом аппарате инфракрасного нагрева. - C. 94-97.
- Станкевич Г. М., Герасим Г. С. Вибір раціональних параметрів удосконалення технології ропного заморожування риби. - C. 97-100.
- Нетребський О. А., Бочковський А. П. Актуалізація "людського фактора" у сталому розвитку людства. - C. 100-103.
- Маевская Т. Н., Виннов А. С. Полный факторный эксперимент в исследованиях процесса промывки рыбных масс. - C. 103-106.
- Притульська Н. В, Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини. - C. 106-108.
- Ищенко И. Н., Титлов А. С. Анализ влияния давления в системе на процессы тепломассообмена в элементах абсорбционного холодильного агрегата. - C. 108-112.
- Підсумки конкурсу на кращі дипломні проекти (роботи) та кваліфікаційні роботи випускників ОНАХТ 2012 р, що навчалися за освітньо-кваліфікаційними рівнями: спеціалісти-магістри. - C. 112-114.
| 2012 | | Вип. 4 (21)
|
|
|
|