Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2012/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Капрельянц Л. В., Хомич Г. А. Функциональные продукты: тенденции и перспективы. - C. 5-8.
  5. Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка технології десерту функціонального призначення. - C. 8-11.
  6. Верхивкер Я. Г., Чалая Е. В. Актуальные вопросы контроля качества свежей и переработанной рыбы и гидробионтов в Украине. - C. 11-14.
  7. Бурдо А. К. Влияние СВЧ-поля на получение функциональных хлорофилл-содержащих экстрактов. - C. 14-17.
  8. Коваленко О. О., Курчевич І. В., Василів О. Б. Розробка технології водопідготовки з використанням методу виморожування для приготування напоїв спеціального призначення. - C. 17-19.
  9. Стешенко О. М., Башта А. О. Використання кедрового та соснового пилку в якості функціональних збагачувачів продуктів для спортсменів. - C. 20-22.
  10. Лисицын А. Б., Макаренко А. Н., Чернуха И. М., Федулова Л. В. Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. - C. 22-25.
  11. Калугіна І. М., Лотішко І. П. Розробка технології страв "здорового" харчування з рапани маринованої. - C. 25-27.
  12. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  13. Тележенко Л. М., Кашкано М. А. Математичне моделювання композиційного складу сухих сумішей для виготовлення сніданків. - C. 28-32.
  14. Черно Н. К., Коваленко О. В., Шапкіна К. І. Водорозчинний бета-глюкан Saccharomyces cerevisiae. - C. 32-35.
  15. Палвашова Г. І., Овчиннікова Я. В. Новий метод ферментації капусти з використанням вакууму. - C. 35-38.
  16. Колесниченко С. Л. К вопросу биологической активности воды. - C. 38-40.
  17. Викуль С. И. Биологическая активность растительного сырья – ингредиента пищевых продуктов. - C. 40-44.
  18. Пилипенко Л. Н., Викуль С. И., Пилипенко И. В., Гайдукевич Д. К., Курдова С. Г. Контроль качества, безопасности и биологической активности овощных соков. - C. 44-47.
  19. Поліщук Г. Є., Мацько Л. М., Соколенко А. І., Бойко О. О. Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре. - C. 47-49.
  20. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  21. Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Структурування соусної продукції. - C. 50-53.
  22. Бурдо О. Г. Механодиффузионный эффект массопереноса при экстрагировании в электромагнитном поле. - C. 53-57.
  23. Сторожук В. М., Сапожнікова Н. Ю. Закономірності термічної деструкції пектинових речовин яблук. - C. 57-60.
  24. Дубова Г. Є., Корнієнко Ю. Ароматизація виробів з капусти. - C. 60-63.
  25. Одарченко Д. Н. Развитие научных основ замораживания калины обыкновенной как перспективного сырья для производства полуфабрикатов. - C. 63-65.
  26. Потапов В.О., Єфремов Ю.І., Михайлова С.В. Теплофізичні властивості суміші подрібнених коренів пряних овочів. - C. 65-68.
  27. Горячева Е. А. Исследование ароматических свойств натуральных яблочных соков. - C. 68-70.
  28. Технологія і безпечність продуктів харчування

  29. Верхивкер Я. Г., Мирошниченко Е. М., Ремих И. А. Тепловое консервирование пищевых продуктов в полимерной таре. - C. 71-72.
  30. Нетребський О. А., Купріна І. О. Туристичний бізнес: актуальність, динаміка розвитку, проблеми безпеки та охорони праці. - C. 72-75.
  31. Атанасова В. В., Тележенко Л. М. Шляхи удосконалення якості кулінарної продукції з сочевиці. - C. 76-79.
  32. Осадчук Е. А., Титлов А. С. Поиск энергетически эффективных тепловых режимов водоаммиачной абсорбционной холодильной машины в широком диапазоне эксплуатационных параметров. - C. 79-82.
  33. Бочарова О. В., Решта С. П., Герега Е. М, Калаянова О. М. Формирование качества и безопасности соков, содержащих бензоаты. - C. 82-85.
  34. Ватренко О. В. Удосконалення вузла жорсткості кришок для скляної тари. - C. 85-87.
  35. Артеменко С. В., Никитин Д. Н., Поляк А. С. Растворимость биомолеул в сверхкритическом диоксиде углерода. - C. 87-89.
  36. Иванова Е. Е., Одинец Н. А., Басова Е. В. Качественное рыбное сырье как основа качественной готовой продукции. - C. 89-92.
  37. Буланша Н. А. Дослідження активності поліфенолоксидази бульб топінамбура. - C. 92-93.
  38. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  39. Акулич А. В., Кирик И. М., Василевская С. И. Исследование процесса тепловой обработки изделий из мясного фарша от режимных параметров в бытовом аппарате инфракрасного нагрева. - C. 94-97.
  40. Станкевич Г. М., Герасим Г. С. Вибір раціональних параметрів удосконалення технології ропного заморожування риби. - C. 97-100.
  41. Нетребський О. А., Бочковський А. П. Актуалізація "людського фактора" у сталому розвитку людства. - C. 100-103.
  42. Маевская Т. Н., Виннов А. С. Полный факторный эксперимент в исследованиях процесса промывки рыбных масс. - C. 103-106.
  43. Притульська Н. В, Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини. - C. 106-108.
  44. Ищенко И. Н., Титлов А. С. Анализ влияния давления в системе на процессы тепломассообмена в элементах абсорбционного холодильного агрегата. - C. 108-112.
  45. Підсумки конкурсу на кращі дипломні проекти (роботи) та кваліфікаційні роботи випускників ОНАХТ 2012 р, що навчалися за освітньо-кваліфікаційними рівнями: спеціалісти-магістри. - C. 112-114.
2012
Вип. 4 (21)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського