Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2012/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Иоргачева Е. Г., Гордиенко Л. В., Толстых В. Ю., Аветисян К. В. Перспективы производства низкосахаристых восточных сладостей на рынке Украины. - C. 5-7.
  5. Коркач А. В., Егорова А. В., Киртока И. О. Изменение качества желейного мармелада с синбиотическим комплексом в процессе хранения. - C. 7-11.
  6. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Писанецька О. Є. Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення. - C. 11-14.
  7. Капрельянц Л. В., Воловик Т. Н. Исследование процесса ко-инкапсулирования пробиотических культур. - C. 14-16.
  8. Михайлова К. А., Тележенко Л. М., Штепа Є. П., Колесніченко С. Л. Застосування електромагнітної обробки в SPA-харчуванні. - C. 16-19.
  9. Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г., Любавіна О. О., Антонов О. В. Удосконалення існуючої схеми підготовки води для виробництва води питної фасованої. - C. 19-23.
  10. Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шульга С. І. "Повітряна картопля" – екструзійний продукт тривалого зберігання. - C. 23-25.
  11. Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Д’яков О. Г., Олійник С. Г. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками "Глюкорн-100" та "Шрот зародків пшениці харчовий". - C. 25-27.
  12. Шеманская Е. И., Осейко Н. И. Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения. - C. 28-31.
  13. Стеценко Н. О., Гойко І. Ю., Райчук Н. М. Мультизлакові пластівці підвищеної харчової цінності з антиоксидантними властивостями. - C. 31-35.
  14. Роїк М. В., Кузнєцова І. В., Бондар М. В., Ложкін М. М. Вплив якості води на ефективність екстракції стевії (Stevіa rebaudіana bertonі). - C. 35-36.
  15. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  16. Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Рибалка О. І. Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу. - C. 37-40.
  17. Черно Н. К., Коваленко О. В., Шапкіна К. І. Ферментативна фрагментація (1→3/1→6)-β-D-глюкану клітинних стінок Saccharomyces cerevisiae. - C. 40-43.
  18. Kaprelyants L. V., Zhygunov D. A. Biochemical and baking properties of blends graded flour with different wheat milled products including peripheral parts of grain. - C. 43-46.
  19. Пшенишнюк Г. Ф., Макарова О. В., Іванова Г. С. Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба. - C. 46-49.
  20. Притульська Н. В, Антюшко Д. П., Мотузка Ю. М. Сучасні тенденції ринку спортивного харчування. - C. 49-52.
  21. Дорохович В. В., Ковбаса В. М. Дослідження впливу традиційних та нетрадиційних цукрозамінників на утворення бісквітного тіста. - C. 52-54.
  22. Сирохман І. В., Лозова Т. М., Гирка О. І. Поліпшення споживних властивостей печива. - C. 54-56.
  23. Дробот В. І., Сильчук Т. А., Бондаренко Ю. В. Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба. - C. 56-58.
  24. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  25. Щелакова Р. П., Козлов Г. Ф. Разработка технологии ржаных заквасок на основе спонтанного брожения. - C. 59-60.
  26. Fedosova К., Kaprelyants L. Primitive wheat (polba) in Ukraine. - C. 60-63.
  27. Захария А. Н., Полищук А. А., Колпак Р. Н., Чеботарев А. Н. Перспективность использования атомизатора "графитовая втулка-фильтр" при атомно-абсорбционном определении тяжелых металлов. - C. 63-64.
  28. Ильдирова С. К., Левит И. Б., Попова С. Ю. Исследование влияния содержания полисахаридов в крахмалсодержащем сырье под действием низкотемпературной обработки. - C. 65-67.
  29. Півоваров О. А., Миколенко С. Ю., Тищенко Г. П. Мікроструктурні особливості тіста на основі розчинів, підданих дії контактної нерівноважної плазми. - C. 67-70.
  30. Радзієвська І. Г., Кот Т. О. Дослідження стабільності купажованих олій у процесі їх зберігання. - C. 70-72.
  31. Кухтина Н. Н., Контарь А. А. Влияние воздействия энергии СВЧ на клеящую способность декстрина. - C. 72-74.
  32. Ільєва О. С., Герасим Г. С., Нікітчіна Т. І. Дослідження впливу зв'язку вологи фруктів і овочів на ефективність їх осмотичного зневоднення. - C. 74-77.
  33. Дробот В. І., Грищенко А. М. Дослідження впливу способу приготування тіста на показники якості безглютенового хліба. - C. 77-78.
  34. Технологія і безпечність продуктів харчування

  35. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Котузаки Е. Н., Капетула С. М. Бисквитные полуфабрикаты на основе муки из зерновых и крупяных культур. - C. 79-82.
  36. Пшенишнюк Г. Ф., Демченко А. Б., Ковпак Ю. С. Покращення якості житньо–пшеничних виробів на житніх заквасках спонтанного бродіння. - C. 82-86.
  37. Лебеденко Т. Є., Новічкова Т. П., Соколова Н. Ю., Бицюра О. В. Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах. - C. 86-90.
  38. Нетребский А. А., Гусак-Шкловская Я. Д. Гостиничный бизнес: динамика развития, проблемы безопасности и охраны труда. - C. 90-93.
  39. Крусір Г. В., Русєва Я. П., Короленко Л. І., Петросян В. П. Аналіз життєвого циклу продукції хлібопекарського підприємства за причинно-наслідковою схемою Ісікави. - C. 93-95.
  40. Чернюшок О. А., Кочубей–Литвиненко О. В., Дашковський Ю. О.Киричок Л. М. Нешкідливість сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами, при одно- та багаторазовому введенні в шлунок білим щурам. - C. 95-99.
  41. Маевская Т. Н., Виннов А. С., Бабков Н. И. Использование электроактивированной воды в технологии рыбных белковых масс. - C. 99-101.
  42. Николенко И. В., Валкина Е. М., Вернези С. А. Оценка экологических рисков вследствие воздействия низких уровней ФПГС. - C. 101-104.
  43. Захаревич В. Б., Гавва О. М., Юхно М. І. Пакувальні матеріали для хлібобулочних виробів. - C. 104-106.
  44. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  45. Бурдо О. Г., Терзиев С. Г., Ружицкая Н. В., Борщ А. А. Утилизация тепловых и сырьевых ресурсов при производстве пищевых концентратов. - C. 107-111.
  46. Мардар М. Р. Кордзая Н. Р. Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 111-113.
  47. Ватренко О. В., Рєзнік К. В. Обладнання для герметизації консервної скляної тари. Загальна класифікація. - C. 113-115.
  48. Буйвол С. М., Бурдо А. К., Бандура В. М. Дослідження процесу екстрагування із використанням мікрохвильового поля. - C. 115-118.
  49. Кухтіна Н. М., Янушкевич Д. А. Система технічного регулювання харчових продуктів: проблеми і перспективи. - C. 118-121.
  50. Зінченко І. М., Терлецька В. А., Сергєєв А. Д. Дослідження впливу процесу обсмажування на зміни білкових речовин грибних напівфабрикатів. - C. 121-124.
  51. Махинько Л. В., Махинько В. М., Дорошенко Є. В. Оптимізація композицій фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу. - C. 124-128.
  52. Бурдо О. Г., Мордынский В. П., Харенко Д. А. Концентрирование сахарных растворов в аппаратах блочного вымораживани. - C. 128-130.
2012
Вип. 1 (18)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського