Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2010/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Фуркевич В. О. Особливості Закону України "Про виноград та виноградне вино" і проблеми його гармонізації з європейським законодавством. - C. 5-7.
  4. Домарецький В. А., Мельник І. В. Стан і перспективи розвитку пивоварної промисловості України. - C. 7-9.
  5. Косюра В. Т., Осипова Л. А. Современные проблемы отечественного виноделия и способы их преодоления. - C. 9-17.
  6. Верхівкер Я. Г., Крусір Г. В., Шевченко Р. І., Захарчук В. Г. Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації. - C. 17-20.
  7. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  8. Мельник И. В., Журбенко А. А., Домарецкий В. А. Культура потребления пива против "пивного алкоголизма". - C. 21-27.
  9. Бабакина Э. Л., Толстенко Н. В., Гаврина Л. Г. Динамика накопления фенольных соединений и антоцианов при созревании винограда сорта Саперави. - C. 27-28.
  10. Kostov G. A., Angelov M. P., Denkova Z. R., Koprinkova-Hristova P., Pandjarov P. Characteristics of yeast strains for ethanol fermentation for the purpose of biofuels and food industries. - C. 29-32.
  11. Григоренко О. М. Роль вітамінів у харчуванні людини. - C. 33-36.
  12. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  13. Иовчева И. А., Осипова Л. А. Интенсификация переработки красных сортов винограда в технологии крепленых виноматериалов. - C. 37-40.
  14. Хомич Г. П., Капрельянц Л. В. Вплив умов вирощування на якісні показники ягід чорниці та продуктів її переробки. - C. 40-43.
  15. Бурдо О. Г., Рыбина О. Б. Инактивация микроорганизмов электромагнитным полем. - C. 43-47.
  16. Макаров А. С., Ермолин Д. В., Зайцев Г. П., Мацко А. П. Динамика массовых концентраций фенольных веществ в зависимости от повышения выхода сусла из 1 т винограда. - C. 47-50.
  17. Мельник И. В., Тарнавская Л. В. Исследование влияния горьких веществ хмеля на качество готового пива. - C. 50-54.
  18. Kaneva M., Trendafilova A., Kemilev St. Todorova M. Aqueous ethanolic extracts of achillea millefolium proa for incorporation into soft drinks. - C. 54-57.
  19. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  20. Каменева Н. В., Борболюк Т. Г. Вплив живлення винограду сорту Шардоне комплексом мікроелементів на його продуктивність та якість виноматеріалів. - C. 58-59.
  21. Григоришен А. І. Купажні червоні вина з сортів винограду селекції ННЦ "ІВіВ. ім. В.Є.Таїрова". - C. 59-63.
  22. Ходаков А. Л., Макаров А. С., Загоруйко В. А. Оценка специфических показателей виноматериалов, используемых для шампанизации. - C. 63-66.
  23. Мелетьєв А. Є., Проценко Л. В., Дерій О. І. Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною. - C. 67-68.
  24. Токар А. Ю., Каричковський В. Д. Вплив способів первинної обробки сировини на вихід соку з плодів чорної смородини і йошти при виготовленні виноматеріалів з них. - C. 68-71.
  25. Андреянов А. Д., Кузнецова И. А. Термодинамический аспект влияния содержания промотора на электрокаталитическую активность тройных дисперсных сплавов Ni-Ti-V. - C. 71-73.
  26. Коваленко О. О., Вєтров Д. І., Ремінна Л. П., Постол Н. А. Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі. - C. 73-76.
  27. Благоева Н., Стоянов Н., Митев П., Спасов Х. Исследование влияния микронизированной дубовой древесины на качество виноградных вин розового цвета. - C. 76-78.
  28. Технологія і безпечність продуктів харчування

  29. Лозовская Т. С., Осипова Л. А. Влияние условий уваривания виноградного сусла на формирование качества бекмеса. - C. 79-81.
  30. Дышкантюк О. В., Титомир Л. А. Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов. - C. 81-85.
  31. Іваненко А. В., Сологуб О. А. Тенюх K. М. Шкала оптимальних технологій. - C. 85-86.
  32. Романова З. М., Зубченко B. C., Романов М. С. Мельник І. В. Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням. - C. 86-89.
  33. Коваленко О. О., Курчевич І. В., Василів О. Б. Спосіб визначення екологічної безпеки технологій водопідготовки на харчових виробництвах. - C. 89-91.
  34. Оленев Н. В. Интенсификация технологии переработки плодово-ягодного сырья путём применения электрофизических методов нагрева продукции. - C. 91-95.
  35. Андріянов О. Д., Кузнєцова І. О., Янченко К. А. Захист металевої тари від корозії шляхом підвищення стійкості бляхи в консервних середовищах. - C. 96-98.
  36. Ватренко О. В. Стандартизація закупорювальних засобів для консервної скляної тари. - C. 98-99.
  37. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  38. Радионова О. В., Осипова Л. А., Бурдо О. Г. Криоскопические условия и теплофизические свойства столовых сухих виноградных виноматериалов в процессе блочного вымораживания. - C. 100-104.
  39. Нездоймінов С. Г. Дослідження регіональних умов розвитку сільського туризму. - C. 105-108.
  40. Титлов А. С. Моделирование тепловых режимов противоточного жидкостного теплообменника типа "труба в трубе" с учетом тепловых потерь в условиях естественной конвекции. - C. 108-110.
  41. Крусір Г. В., Шевченко Р. І., Яшкіна В. В. Екологічні аспекти в системах менеджменту. - C. 110-111.
  42. Пупена О. М., Ельперін І. В., Луцька Н. М. Визначення спостережності та керованості епюраційної колони з використанням структурного підходу. - C. 111-115.
  43. Ряшко Г. М., Дышкантюк О. В. Роль проектирования в снижении энергозатрат на предприятиях питания гостинично-туристических комплексов. - C. 115-118.
  44. Карнаух В. В. Про методику розрахунку плівкових вентиляторних градирень з урахуванням нерівномірності розподілу контактуючих потоків. - C. 118-122.
  45. Верхівкер Я. Г., Крусір Г. В., Шевченко Р. І., Захарчук В. Г. Менеджмент організації сфери послуг. - C. 122-125.
  46. Ищенко И. Н., Титлов А. С. Моделирование процессов тепло- и массообмена в противоточном змеевиковом абсорбере. - C. 125-128.
  47. Завалий А. А., Янович И. В., Лаго Л. А. Сравнительная оценка энергетических затрат при сушке продуктов питания инфракрасным и конвективным способами в устройствах камерного типа. - C. 128-132.
  48. Митев П., Спасов Х., Стоянов Н., Благоева Н. Усовершенствованная методология расчета технологического оборудования предприятий первичного виноделия. - C. 133-136.
2010
Вип. 3 (12)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського