Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2010/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Фуркевич В. О. Особливості Закону України "Про виноград та виноградне вино" і проблеми його гармонізації з європейським законодавством. - C. 5-7.
- Домарецький В. А., Мельник І. В. Стан і перспективи розвитку пивоварної промисловості України. - C. 7-9.
- Косюра В. Т., Осипова Л. А. Современные проблемы отечественного виноделия и способы их преодоления. - C. 9-17.
- Верхівкер Я. Г., Крусір Г. В., Шевченко Р. І., Захарчук В. Г. Конкурентоспроможність товарів та критерії її оптимізації. - C. 17-20.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Мельник И. В., Журбенко А. А., Домарецкий В. А. Культура потребления пива против "пивного алкоголизма". - C. 21-27.
- Бабакина Э. Л., Толстенко Н. В., Гаврина Л. Г. Динамика накопления фенольных соединений и антоцианов при созревании винограда сорта Саперави. - C. 27-28.
- Kostov G. A., Angelov M. P., Denkova Z. R., Koprinkova-Hristova P., Pandjarov P. Characteristics of yeast strains for ethanol fermentation for the purpose of biofuels and food industries. - C. 29-32.
- Григоренко О. М. Роль вітамінів у харчуванні людини. - C. 33-36.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Иовчева И. А., Осипова Л. А. Интенсификация переработки красных сортов винограда в технологии крепленых виноматериалов. - C. 37-40.
- Хомич Г. П., Капрельянц Л. В. Вплив умов вирощування на якісні показники ягід чорниці та продуктів її переробки. - C. 40-43.
- Бурдо О. Г., Рыбина О. Б. Инактивация микроорганизмов электромагнитным полем. - C. 43-47.
- Макаров А. С., Ермолин Д. В., Зайцев Г. П., Мацко А. П. Динамика массовых концентраций фенольных веществ в зависимости от повышения выхода сусла из 1 т винограда. - C. 47-50.
- Мельник И. В., Тарнавская Л. В. Исследование влияния горьких веществ хмеля на качество готового пива. - C. 50-54.
- Kaneva M., Trendafilova A., Kemilev St. Todorova M. Aqueous ethanolic extracts of achillea millefolium proa for incorporation into soft drinks. - C. 54-57.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Каменева Н. В., Борболюк Т. Г. Вплив живлення винограду сорту Шардоне комплексом мікроелементів на його продуктивність та якість виноматеріалів. - C. 58-59.
- Григоришен А. І. Купажні червоні вина з сортів винограду селекції ННЦ "ІВіВ. ім. В.Є.Таїрова". - C. 59-63.
- Ходаков А. Л., Макаров А. С., Загоруйко В. А. Оценка специфических показателей виноматериалов, используемых для шампанизации. - C. 63-66.
- Мелетьєв А. Є., Проценко Л. В., Дерій О. І. Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною. - C. 67-68.
- Токар А. Ю., Каричковський В. Д. Вплив способів первинної обробки сировини на вихід соку з плодів чорної смородини і йошти при виготовленні виноматеріалів з них. - C. 68-71.
- Андреянов А. Д., Кузнецова И. А. Термодинамический аспект влияния содержания промотора на электрокаталитическую активность тройных дисперсных сплавов Ni-Ti-V. - C. 71-73.
- Коваленко О. О., Вєтров Д. І., Ремінна Л. П., Постол Н. А. Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі. - C. 73-76.
- Благоева Н., Стоянов Н., Митев П., Спасов Х. Исследование влияния микронизированной дубовой древесины на качество виноградных вин розового цвета. - C. 76-78.
Технологія і безпечність продуктів харчування
- Лозовская Т. С., Осипова Л. А. Влияние условий уваривания виноградного сусла на формирование качества бекмеса. - C. 79-81.
- Дышкантюк О. В., Титомир Л. А. Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов. - C. 81-85.
- Іваненко А. В., Сологуб О. А. Тенюх K. М. Шкала оптимальних технологій. - C. 85-86.
- Романова З. М., Зубченко B. C., Романов М. С. Мельник І. В. Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням. - C. 86-89.
- Коваленко О. О., Курчевич І. В., Василів О. Б. Спосіб визначення екологічної безпеки технологій водопідготовки на харчових виробництвах. - C. 89-91.
- Оленев Н. В. Интенсификация технологии переработки плодово-ягодного сырья путём применения электрофизических методов нагрева продукции. - C. 91-95.
- Андріянов О. Д., Кузнєцова І. О., Янченко К. А. Захист металевої тари від корозії шляхом підвищення стійкості бляхи в консервних середовищах. - C. 96-98.
- Ватренко О. В. Стандартизація закупорювальних засобів для консервної скляної тари. - C. 98-99.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Радионова О. В., Осипова Л. А., Бурдо О. Г. Криоскопические условия и теплофизические свойства столовых сухих виноградных виноматериалов в процессе блочного вымораживания. - C. 100-104.
- Нездоймінов С. Г. Дослідження регіональних умов розвитку сільського туризму. - C. 105-108.
- Титлов А. С. Моделирование тепловых режимов противоточного жидкостного теплообменника типа "труба в трубе" с учетом тепловых потерь в условиях естественной конвекции. - C. 108-110.
- Крусір Г. В., Шевченко Р. І., Яшкіна В. В. Екологічні аспекти в системах менеджменту. - C. 110-111.
- Пупена О. М., Ельперін І. В., Луцька Н. М. Визначення спостережності та керованості епюраційної колони з використанням структурного підходу. - C. 111-115.
- Ряшко Г. М., Дышкантюк О. В. Роль проектирования в снижении энергозатрат на предприятиях питания гостинично-туристических комплексов. - C. 115-118.
- Карнаух В. В. Про методику розрахунку плівкових вентиляторних градирень з урахуванням нерівномірності розподілу контактуючих потоків. - C. 118-122.
- Верхівкер Я. Г., Крусір Г. В., Шевченко Р. І., Захарчук В. Г. Менеджмент організації сфери послуг. - C. 122-125.
- Ищенко И. Н., Титлов А. С. Моделирование процессов тепло- и массообмена в противоточном змеевиковом абсорбере. - C. 125-128.
- Завалий А. А., Янович И. В., Лаго Л. А. Сравнительная оценка энергетических затрат при сушке продуктов питания инфракрасным и конвективным способами в устройствах камерного типа. - C. 128-132.
- Митев П., Спасов Х., Стоянов Н., Благоева Н. Усовершенствованная методология расчета технологического оборудования предприятий первичного виноделия. - C. 133-136.
| 2010 | | Вип. 3 (12)
|
|
|
|