Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Попова Технологія виробництва гіркої настоянки$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Попова Н. В. Технологія виробництва гіркої настоянки [Електронний ресурс] / Н. В. Попова, А. В. Рибачок, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_27 Наведено розроблену технологію виробництва гіркої настоянки на основі водних концентратів, яка забезпечить поглиблене вилучення біологічно-активних речовин із пряно-ароматичної сировини, підвищення біологічної цінності, скорочення тривалості процесу, зменшення витрат спирту та перероблення шроту без додаткового випарювання спирту, а також одержання на виході високоякісного до вживання напою. Наведено принципово-технологічну схему виробництва гіркої настоянки, обгрунтовано технологічні рішення, запропоновано апаратурно-технологічну схему виробництва гіркої настоянки та принцип її дії.
|
|
|