Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Гунчак Показники білкового обміну в$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Гунчак А. В. 
Показники білкового обміну в курей-несучок за різного складу раціону [Електронний ресурс] / А. В. Гунчак, Б. Я. Кирилів, Л. І. Галущак, М. Ю. Островська // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково-дослідного контрольного інституту ветпрепаратів та кормових добавок. - 2014. - Вип. 15, № 2-3. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2014_15_2-3_12
На основі дослідження фізіолого-біохімічного статусу організму курей-несучок встановлено, що згодовування комбікормів різного складу не проявляло суттєвого впливу на показники білкового й активність гідролітичних ферментів. У результаті дослідження морфометричних показників якості яєць курей показано, що за умови введення у комбікорм птиці кропив'яного борошна замість трав'яного, міцність шкаралупи зросла на 15 %. Аналіз одержаних результатів свідчить про те, що заміна трав'яного борошна борошном кропиви забезпечує такий же рівень яєчної продуктивності птиці. Зменшення кількості синтетичних вітамінів (окрім вітаміну D3) у вітамінній домішці втричі, вітаміну A - вдвічі й одночасне додаткове введення ферментного препарату натузим надає змогу знизити собівартість продукції за рахунок зниження вартості комбікорму.
Попередній перегляд:   Завантажити - 370.526 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського