Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Белінська Трансформація форм води при$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Белінська С. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої [Електронний ресурс] / С. Белінська, І. Клячин // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 154–162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_19 Наведено результати дослідження кількісних і якісних змін води під час зберігання та заморожування квасолі стручкової овочевої. Досліджено показники, які впливають на її якість та пов'язані з фракційним складом води. Встановлено зміни співвідношення фракцій води під час зберігання та заморожування.
|
|
|