Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2017$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Кулик М. Ф., Скоромна О. І., Обертюх Ю. В. Теоретичне обгрунтування оцінки кормів у продукції молока залежно від вмісту сирої клітковини і швидкості їх проходження по шлунково-кишковому тракту. - C. 3-13.
  4. Лихач А. В., Лихач В. Я., Бородаєнко Ф. А., Косов В. В. Використання повареної солі для профілактики набрякової хвороби поросят після відлучення. - C. 14-19.
  5. Балух Н. М. Раціони збагачені ферментно-пробіотичною добавкою. - C. 20-25.
  6. Бережнюк Н. А. Використання ферментного препарату ладозим "Респект" у годівлі овець. - C. 26-33.
  7. Гуцол А. В., Мисенко О. О. Використання ферментного препарату в годівлі молодняку свиней різних вікових груп. - C. 34-42.
  8. Дідоренко Т. О., Тягун О. В., Здор Л. П. Молочна продуктивність і мінеральний склад молока корів при згодовуванні сухого та вологого консервованого зерна кукурудзи. - C. 43-50.
  9. Кулик М. Ф., Красносельська М. П. Забійні показники свиней при використанні в годівлі екструдованої сої в поєднанні з біологічно мінеральною добавкою на основі лізину і сапоніту. - C. 51-59.
  10. Новгородська Н. В., Фабіянська О. Л. Вплив різних доз цинку і марганцю на продуктивність молодняку свиней. - C. 60-65.
  11. Ovsienko S. M. Metod of concervation and using the wet grain of sorghum in feeding of highly productive cows. - C. 66-74.
  12. Паладійчук О. Р. Реакція сітчастої зони кори і мозкової речовини надниркових залоз свиней на підгодівлю кормовими добавками. - C. 75-78.
  13. Подолян Ю. М. Вплив пробіотика на гематологічні показники курчат-бройлерів. - C. 79-83.
  14. Разанова О. П. Кальцієвий обмін в організмі перепелів мясної породи за згодовування апівіту. - C. 84-89.
  15. Сироватко К. М. Вплив біологічного консерванту на якість та продуктивну дію сінажу. - C. 90-96.
  16. Царук Л. Л., Бережнюк Н. А., Чорнолата Л. П. Вплив складу комбікорму на забезпеченість курчат-бройлерів мікроелементами. - C. 97-103.
  17. Алексидзе Г. Н., Джапаридзе Г. Г., Кешелашвили О. Г. Условия и особенности функционирования сельского хозяйства грузии с акцентированием проблем горного земледелия. - C. 104-112.
  18. Варпіховський Р. Л. Поведінкові реакції нетелів за безпривязно-боксового утримання у модульно-груповій клітці. - C. 113-121.
  19. Zotko M. O. The influence of stress resistance and stress sensitive of boars on the level of conditioned reflex activities and sperm efficiency. - C. 122-125.
  20. Колісник О. І. Особливості генетичної структури зразків ДНК щодо наявності поліморфізму 316 C/G гену CAPN 1 та 282C/G (AY008267) гену CAST за допомогою ПЛР. - C. 126-133.
  21. Леппа А. Л. Вплив різних способів вирощування козенят на молочну продуктивність козоматок. - C. 134-141.
  22. Прудніков В. Г., Дидикіна А. І. Екстерєрні показники корів абердин-ангуської і шаролезької порід вітчизняного походження залежно від живої маси. - C. 142-147.
  23. Рубан С. Ю., Федота О. М., Даншин В. О., Мітіогло Л. М. Досвід та перспективи ціноутворення на молоко (Україна та світові тенденції). - C. 148-158.
  24. Царук Л. Л. Сучасний стан виробництва продукції птахівництва в Україні. - C. 159-170.
  25. Яремчук О. С., Варпіховський Р. Л. Поведінкові реакції нетелів за різних розмірів боксу для їх утримання. - C. 171-177.
  26. Власенко В. В., Левицька І. В. Сучасний стан та проблеми виробництва і споживання мяса населенням України. - C. 178-186.
  27. Вознюк О. І. Перспективи розвитку виробництва органічних молочних продуктів в Україні та світі. - C. 187-198.
  28. Реферати. - C. 199-222.
2017
Вип. 1 (95)

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Півторак Я. І., Бобель І. Ю. Використання кормів "Aller aqua" у годівлі райдужної форелі в ПП "Західна рибна компанія". - C. 3-9.
  4. Гноєвий В. І., Гноєвий І. В., Котець Г. І., Пастухов В. І., Мельник В. І. Продуктивна та енергетична оцінка вирощування кукурудзяно-соєвих сумішок на силос. - C. 10-16.
  5. Гончарова І. І. Формування екстерєру телиць мясних порід при різних рівнях годівлі. - C. 17-22.
  6. Гуцол А. В., Білявцева В. В., Гуцол Н. В. Ефективність БВМД "Енервік" за фазової годівлі молодняку свиней при малоінгредієнтному зерновому раціоні. - C. 23-30.
  7. Курнаєв О. М., Сироватко К. М. Молочна продуктивність корів при згодовувванні сінажу з люцерни, заготовленого за рулонною технологією з різними консервантами. - C. 31-38.
  8. Надаринская М. А., Голушко О. Г., Хорушкин В. В. Коррекция белкового обмена вісокопродуктивніх коров с использованием культуральной жидкости гриба Fusarium sambicium. - C. 39-48.
  9. Непорочна О. Т. Ефективність згодовування куркам-несучкас різних видів макух і шротів. - C. 49-55.
  10. Овсієнко С. М. Порівняльна оцінка продуктивної дії консервованого і сухого зерна сорго в годівлі високопродуктивних дійних корів. - C. 56-66.
  11. Orischuk O. S., Tsap S. V., Ruban N. O., Khmeleva E. Use of feed additives on the palm fat base in feeding of laying hens. - C. 66-72.
  12. Перекрестова Г. В., Піщан І. С. Повнораціонна кормосуміш годівлі корів полігенетичного стада за промислової технології виробництва молока. - C. 73-82.
  13. Блайда І. М., Півторак Я. І. Пробіокормодобавка "Пропігплв" дія на обмін речовин в організмі та інтенсивність росту ремонтних свинок. - C. 83-91.
  14. Повозніков М. Г., Шевчук Т. В., Суховуха С. М. Роль та досвід використання кормових баштанних у годівлі хутрових звірів. - C. 92-98.
  15. Сметаніна О. В., Ібатуллін І. І., Бомко В. С. Вплив преміксів на основі металохелатів на хімічний склад молока у високопродуктивних корів. - C. 99-104.
  16. Ускова Л. М. Вплив біолоігчно активних речовин водного екстракту із вегетативної маси сої на перетравність у поросят. - C. 105-110.
  17. Царук Л. Л., Бережнюк Н. А., Чорнолата Л. П. Баланс мінеральних речовин у організмі курчат-бройлерів. - C. 111-117.
  18. Чудак Р. А., Подолян Ю. М., Бабков Я. І. Якісні показники мяса свиней за дії кормової добавки "Бетаїн". - C. 118-124.
  19. Юлевич О. І., Дехтяр Ю. Ф. Використання оптимізованих монораціонів в годівлі корів. - C. 125-132.
  20. Войтенко С. Л., Вишневський Л. В. Обєктивність оцінки розвитку свиней за живою масою та довжиною тулуба. - C. 133-141.
  21. Гиоргадзе А. А., Кучерявый В. П., Барвенашвили М. В. Интродукция в помощь сохранении пернатой дичи и популяризации ее мяса. - C. 142-146.
  22. Гиоргадзе А. А. Биоразнообразие животного мира Гркзии и охотничья фауна. - C. 147-152.
  23. Голубенко Т. Л. Продуктивные качества абердин-ангус х черно-пестрых и шаролезских телят выращенных по системе мясного скотоводства "корова-теленок". - C. 153-158.
  24. Іванов І. А. Фенотипова консолідація інтенсивності росту молодняку молочних порід. - C. 159-164.
  25. Каратєєва О. І. Математичне моделювання росту телиць різних типів формування організму та їх наступної молочної продуктивності. - C. 165-171.
  26. Карлова Л. В., Лесновська О. В. Адаптаційна здатність первісток із різною тривалістю їх ембріонального розвитку. - C. 172-179.
  27. Леппа А. Л., Федяєв В. А., Лисенко Г. Л. Параметри мікроклімату при різних способах вирощування молодняку дрібної рогатої худоби. - C. 180-185.
  28. Лобан Н. А. Ассоциация количественных признаков продуктивности свиней материнских пород по комплексу молекулярно-генетических маркеров. - C. 186-198.
  29. Пелехатий М. С., Піддубна Л. М., Кобернюк В. В., Гунтік Т. О. Молочна продуктивність та перебіг лактації корів українських чорно-рябої та червоно-рябої молочних порід в умовах безпривязного утримання. - C. 199-205.
  30. Підпала Т. В., Зайцев Є. М. Селекційно-генетичні параметри молочної продуктивності голштинської породи. - C. 206-211.
  31. Повод М. Г., Луценко М. М., Іжболдіна О. О., Грищенко С. М. Якість мяса молоднячку свиней за різних умов утримання. - C. 212-218.
  32. Поліщук Т. В. Взаємозвязок окремих елементів поведінки та молочної продуктивності дійних корів. - C. 219-224.
  33. Попова В. О., Коломієць Ю. В., Леппа А. Л. Якісна характеристика мяса тварин знамянського типу поліської породи. - C. 225-229.
  34. Постернак Л. І. Перспективи та критерії розвитку галузі конярства в Україні. - C. 230-236.
  35. Прудніков В. Г., Васильєва Ю. О., Дидикіна А. І. Материнські якості корів мясних порід. - C. 237-241.
  36. Федяєва А. С. Оцінка відтворювальних якостей свиноматок при використанні різних генотипів. - C. 242-248.
  37. Хмельничий Л. М., Вечорка В. В. Тривалість життя корів української чорно-рябої молочної породи в залежності від рівня оцінки лінійних ознак екстерєру. - C. 249-258.
  38. Яремчук О. С., Варпіховський Р. Л. Вплив умов утримання корів на параметри мікроклімату повітря у тваринницьких приміщеннях та отримання додаткових енергоносіїв. - C. 259-267.
  39. Адамчук Л. О., Акульонок О. І., Бріндза Я. Застосування меду в оздоровчому харчуванні. - C. 268-277.
  40. Зотько М. О. Стан водного середовища та кормової бази сандракського водосховища. - C. 278-285.
  41. Реферати. - C. 286-322.
2017
Вип. 2 (96)

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Антоненко П. П., Ковальова І. В., Чорний М. В., Гарнаженко Ю. А., Пушкар Т. Д. Біохімічні показники крові курей-несучок за впливу селеніту натрію та кормових фітопрепаратів. - C. 3-10.
  4. Бегма Н. А. Вплив сорбенту на показники росту і розвитку молодняку свиней на відгодівлі. - C. 11-18.
  5. Бомко В. С., Баранюк О. М. Вплив змішанолігандного комплексу купруму на динаміку живої маси свиней на відгодівлі. - C. 19-24.
  6. Бурлака В. А., Мамченко В. Ю. Високоефективний мінеральний модулятор процесів обміну поживних речовин корму у свиноматок. - C. 25-31.
  7. Дмитрук І. В. Ріст, розвиток і продуктивність бджолинних сімей при використанні органічних кислот і пробіотиків. - C. 32-37.
  8. Калинка А. К., Казьмірук Л. В., Шпак Л. В. Відгодівельні та забійні якості бугайців різних порід, типів і їх помісей жуйних при середньому рівні годівлі в умовах регіону Буковини. - C. 38-51.
  9. Карунський О. Й., Ніколенко І. В. Вплив ферментного препарату "Лізоцим" на показники крові та продуктивність свиней. - C. 52-58.
  10. Карунський О. Й., Севастьянов О. В. Практичне використання ферментного препарату "Клерізим гранульований" в годівлі ремонтного молодняку курей-несучок. - C. 59-67.
  11. Кирилів Б. Я. Вплив біологічно активної кормової добавки на активність травних процесів в організмі каченят-бройлерів. - C. 68-73.
  12. Mysenko O. O. Morphological composition of carcasses, quality of meat and fat of pigs at feeding enzymatic preparation. - C. 74-82.
  13. Огороднічук Г. М., Огороднічук І. О. Якість мяса і продуктивність свиней за дії кормових добавок. - C. 83-89.
  14. Отченашко В. В., бучковська К. Д., Югай К. Д., Лисенко Г. Л. Вплив введення синтетичних амінокислот у гранульований корм на показники крові телят-молочників. - C. 90-97.
  15. Радчиков В. Ф., Цай В. П., Кот А. Н., Шарейко Н. А. Физилогические показатели и продуктивность телят при включении в рацион разных доз селена. - C. 98-105.
  16. Чернадчук М. М., Бомко В. С. Вплив Bypass сої на відтворювальну здатність високопродуктивних корів. - C. 106-112.
  17. Бабік Н. П., Федорович Є. І., Федорович В. В. Вплив окремих паратипових чинників на тривалість та ефективність довічного використання корів голштинської породи. - C. 113-123.
  18. Брюхачова І. Д., Костенко В. І. Характер відвідування доїльного робота коровами різного віку в лактаціях. - C. 124-128.
  19. Вербельчук С. П., Кривий М. М., Васенков Г. І., Вербельчук Т. В., Діхтяр О. О. Біоценози лісу та їх медова продуктивність на Поліссі Житомирщини. - C. 129-140.
  20. Вечеря Ю. О., Прокопенко Н. П. Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою. - C. 141-146.
  21. Колісник О. І., Прудніков В. Г., Боднарчук І. М. Динаміка мясної продуктивності телиць абердин-ангуської породи різного походження. - C. 147-151.
  22. Кузів М. І. Вплив генеалогічних формувань на молочну продуктивність корів української чорно-рябої молочної породи. - C. 152-158.
  23. Кучер Д. М., Кочук-Ященко О. А., Слюсар М. В. Технологічні параметри вимя та молочна продуктивність корів молочних порід. - C. 159-167.
  24. Лихач А. В. Етологічні особливості холостих свиноматок різних генотипів. - C. 166-172.
  25. Повозніков М. Г., Адамчук Л. О., Гондова М. Ситуація галузі бджільництва у країнах європейської співдружності. - C. 173-183.
  26. Польовий Л. В., Добронецька В. О. Мясна продуктивність бичків української чорно-рябої молочної породи та економічна ефективність виробництва яловичини за різних умов утримання. - C. 184-189.
  27. Портной А. И. Эффективность организационно-технологических приемов снижения уровня соматических клеток в молоке коров. - C. 190-197.
  28. Разанова О. П., Скоромна О.І., Микитюк І. Г. Тенденції розвитку ринку українського меду. - C. 198-205.
  29. Рубан С. Ю., Федота О. М., Мітіогло Л. В., Тижненко Т. В. Оцінка впливу амінокислотного обміну на показники відтворення корів. - C. 206-212.
  30. Федорович Є. І., Пославська Ю. В., Боднар П. В. Вплив показників відтворювальної здатності корів на формування їх молочної продуктивності. - C. 213-223.
  31. Цуканова М. О., Криворучко Ю. І., Федяєв В. А. Клініко-фізіологічні показники телиць знамянського типу поліської мясної породи. - C. 224-228.
  32. Вовкогон А. Г., Мерзлов С. В. Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасок. - C. 229-234.
  33. Копилова К. В., Вербицький С. Б. Дослідження та розробки у галузі біотехнології перспективний напрямок інноваційної діяльності інституту продовольчих ресурсів НААН. - C. 235-241.
  34. Тімченко О. В. Вірулентність культур St. aureus ізольованих із сирого молока. - C. 242-248.
  35. Шведюк Д. А., пасічний В. М., Радзієвська І. Г. Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці. - C. 249-257.
  36. Портная Т. В. Влияние температуры воды при доинкубации икры на развитие радужной форели. - C. 258-267.
  37. Мельник М. О. Вплив нового пребіотичного препарату на продуктивність сивноматок. - C. 268-274.
  38. Реферати. - C. 275-308.
2017
Вип. 3 (97)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського