Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2019$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Львівського торговельно-економічного університету : зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences- Титул.
- Зміст.
- Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П. Використання вторинних пластичних мас у країнах ЄС. - C. 5-10.
- Осика В. А., Коптюх Л. А., Комаха В. О., Шульга О. С. Формування якості паперу-основи для вологоміцного та водонепроникного пакувального матеріалу. - C. 11-16.
- Лавінска К., Попович Н., Сервета В., Стефаник М. Дослідження показників безпечності взуттєвих текстильних матеріалів з бамбукових волокон. - C. 17-23.
- Сирохман І. В. Сучасна оцінка безпечності та якості харчових продуктів за вмістом акриламіду. - C. 24-28.
- Ощипок І. М., Кравченюк Х. Ю., Стадник І. Я. Визначення динаміки руху рідини у транспортуючих мережах молочної галузі. - C. 29-33.
- Лозова Т. М. Застосування системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). - C. 34-37.
- Сидоренко О. В., Романенко О. В., Петрова О. О. Структурно-механічні параметри якості креветки Palaemon adspersus. - C. 38-43.
- Ощипок І. М., Онишко Л. Й. Збагачення харчової сировини інгредієнтами для створення продуктів здорового харчування. - C. 44-51.
- Решетило Л. І. Яйця страусині столові: харчова цінність, зберігання. - C. 52-57.
- Лебединець В. Т., Гаврилишин В. В., Лебединець А. І. Вплив порошків з айви звичайної і хеномелесу на якість кексів. - C. 58-63.
- Донцова І. В. Сучасні способи товарної обробки цитрусових фруктів та безпечність їх споживання. - C. 64-68.
- Гірняк Л. І., Полотай Б. Я. Сучасні тенденції виробництва безглютенових макаронних виробів. - C. 69-73.
- Кордзая Н. Р., Ковалів І. О. Вивчення компонентного складу батончиків зернових, що реалізуються у торговельних мережах м. Одеса та Одеської області. - C. 74-80.
- Заяць Р. Я. Актуальні об’єкти дослідження за експертною спеціальністю 12.1 "Визначення вартості машин, обладнання, сировини та споживчих товарів”. - C. 81-89.
- Заяць Я. І., Яровий О. Д., Беднарчук М. С. Актуальні проблеми вітчизняної судової товарознавчої експертизи. - C. 90-95.
- Індутний В. В., Мережко Н. В., Золотарьова О. Г. Оцінка коштовностей з урахуванням фінансових можливостей потенційних покупців. - C. 96-103.
- Кунділовська Т. А., Єштокіна Т. Ю. Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів. - C. 104-112.
- Сапожник Д. І., Демидчук Л. Б. Ідентифікація та кодування окремих груп непродовольчих товарів у товарній номенклатурі зовнішньоекономічної діяльності. - C. 113-116.
- Ніколайчук Л. Г., Галик І. С., Семак Б. Д. Використання компетентнісного підходу у навчальному процесі університетів України – основний резерв підвищення якості освіти їх випускників. - C. 117-122.
| 2019 | | Вип. 22
|
|
|
|