Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2017$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
- Галько С., Михайлова Г., Осієвська В. Світовий ринок ковдр і пледів. - C. 5–15.
- Мотузка Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід. - C. 16–26.
- Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі. - C. 27–36.
- Індутний В., Мережко Н., Пірковіч К. Безпека пам’яток культури з металів. - C. 36–49.
- Коломієць Т., Черняк Л. Якість безфосфатних порошків для прання білизни. - C. 50–57.
- Жалдак М. Складові формування якості та безпечності дитячого взуття. - C. 58–68.
- Свідерський В., Демченко В. Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер. - C. 69–79.
- Галиш В., Пасальський Б., Севастьянова О. Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини. - C. 80–89.
- Антюшко Д. Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці. - C. 90–101.
- Левицька С., Белінська С., Кривошапка В. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі. - C. 102–109.
- Мельник О., Худік Л. Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену. - C. 110–119.
- Шульга О., Чорна А., Петруша О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок. - C. 120–130.
- Кравченко М., Шаповал С., Данилюк І. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської. - C. 131–139.
- Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату. - C. 139–148.
- Корзун В., Антонюк І. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру. - C. 148–161.
- Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб. - C. 162–175.
- Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні. - C. 176–184.
- Відомості про авторів.
| 2017 | | № 1 (23)
|
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
- Федорова Д. Безпечність сухих риборослинних напфівфабрикатів. - C. 5–16.
- Zhukova Ya., Petrov P., Klimenko L. Express method of quantitative determination of urea in milk. - C. 17–35.
- Гілевіч Ю., Озоліна Н., Кучма Є. Марковання одягу захисного за вимогами міжнародних стандартів. - C. 36–43.
- Палієнко О. Оцінка морозостійкості керамічної плитки. - C. 43–49.
- Сидоренко О., Боліла Н., Шаповал С. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias). - C. 50–58.
- Мотузка Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 59–66.
- Lebskaya T., Pavluchenko Yu., Moisiienko O. Quality and safety of preserves from the Black Sea rapana meat. - C. 66–77.
- Сирохман І., Бойдуник Р. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів. - C. 77–85.
- Кравченко М., Піддубний В., Романовська О. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я". - C. 86–96.
- Гніцевич В., Чикун Н., Гончар Ю. Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки. - C. 97–104.
- Відомості про авторів. - C. 105–107.
| 2017 | | № 2(1) (24)
|
|
|