Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2017$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Галько С., Михайлова Г., Осієвська В. Світовий ринок ковдр і пледів. - C. 5–15.
  4. Мотузка Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід. - C. 16–26.
  5. Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі. - C. 27–36.
  6. Індутний В., Мережко Н., Пірковіч К. Безпека пам’яток культури з металів. - C. 36–49.
  7. Коломієць Т., Черняк Л. Якість безфосфатних порошків для прання білизни. - C. 50–57.
  8. Жалдак М. Складові формування якості та безпечності дитячого взуття. - C. 58–68.
  9. Свідерський В., Демченко В. Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер. - C. 69–79.
  10. Галиш В., Пасальський Б., Севастьянова О. Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини. - C. 80–89.
  11. Антюшко Д. Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці. - C. 90–101.
  12. Левицька С., Белінська С., Кривошапка В. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі. - C. 102–109.
  13. Мельник О., Худік Л. Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену. - C. 110–119.
  14. Шульга О., Чорна А., Петруша О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок. - C. 120–130.
  15. Кравченко М., Шаповал С., Данилюк І. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської. - C. 131–139.
  16. Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату. - C. 139–148.
  17. Корзун В., Антонюк І. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру. - C. 148–161.
  18. Федорова Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб. - C. 162–175.
  19. Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні. - C. 176–184.
  20. Відомості про авторів.
2017
№ 1 (23)

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Федорова Д. Безпечність сухих риборослинних напфівфабрикатів. - C. 5–16.
  4. Zhukova Ya., Petrov P., Klimenko L. Express method of quantitative determination of urea in milk. - C. 17–35.
  5. Гілевіч Ю., Озоліна Н., Кучма Є. Марковання одягу захисного за вимогами міжнародних стандартів. - C. 36–43.
  6. Палієнко О. Оцінка морозостійкості керамічної плитки. - C. 43–49.
  7. Сидоренко О., Боліла Н., Шаповал С. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias). - C. 50–58.
  8. Мотузка Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 59–66.
  9. Lebskaya T., Pavluchenko Yu., Moisiienko O. Quality and safety of preserves from the Black Sea rapana meat. - C. 66–77.
  10. Сирохман І., Бойдуник Р. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів. - C. 77–85.
  11. Кравченко М., Піддубний В., Романовська О. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я". - C. 86–96.
  12. Гніцевич В., Чикун Н., Гончар Ю. Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки. - C. 97–104.
  13. Відомості про авторів. - C. 105–107.
2017
№ 2(1) (24)

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Graf H.-W. Konsumismus aus gesellschaftlicher und individueller perspektive. - C. 5–28.
  4. Лабурцева О. Ефективність маркетингової діяльності підприємства в умовах ризику. - C. 28–39.
  5. Корж М., Чуб І. Ресурсоорієнтована модель управління маркетингом виробничого підприємства. - C. 40–51.
  6. Лиса С. Ринок логістичних послуг в Україні: динаміка, структура, перспективи. - C. 52–61.
  7. Ільченко Н., Кочубей Д. Референтні моделі управління ланцюгами поставок підприємств торгівлі. - C. 62–71.
  8. Белінська С., Левицька С. Експортно-імпортний потенціал України в торгівлі замороженими овочами. - C. 72–79.
  9. Чурсіна Л., Головенко Т., Бартків Л. Економічна оцінка переробки стебел льону олійного в Україні. - C. 79–95.
  10. Мережко Н., Тернова А., Сіренко С. Ринок кулькових ручок в Україні. - C. 96–103.
  11. Хахалєва І. Ринкові перспективи фізіологічно функціональних напоїв. - C. 104–116.
  12. Паламар В. Ринок натуральних шкір в Україні. - C. 117–126.
  13. Відомості про авторів. - C. 127–129.
2017
№ 2(2) (24)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського