Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2014$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Притульська Н., Кучинська А. Ринок продуктів нутрітивної підтримки. - C. 5-14.
- Кудінова А. Глобальні детермінанти трансформації відносин споживання. - C. 14-26.
- Кутаренко Н. Канали збуту органічної продукції. - C. 26-36.
- Жукова Я., Король Ц., Вакуленко М. Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур. - C. 36-48.
- Цюцяк А. Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області. - C. 49-59.
Дослідження якості харчових продуктів
- Гуліч М., Мотузка Ю., Антюшко Д. Амінокислотний склад продуктів для ентерального харчування. - C. 60-66.
- Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв. - C. 67-75.
- Дьякова Ю., Орлова Н. С-вітамінність баклажанових снеків. - C. 75-83.
- Нездолій А., Петюнін Г., Давтян Л. Біологічно активні речовини топінгу для людей зі статико-фізичними навантаженнями. - C. 84-89.
- Гасанова А., Пак А., Дюкарева Г. Влияние эламина и стевиозида на поверхностное натяжение яичной массы. - C. 89-97.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Караваєв Т. Математичне моделювання складу водно-дисперсійних фарб і властивостей покриттів. - C. 98-109.
- Мережко Н., Шульга О. Реологічні властивості водних дисперсій модифікованого каоліну. - C. 110-117.
- Домніченко Р. Експлуатаційні властивості епоксидно-акрилових водно-дисперсійних покриттів. - C. 118-123.
- Ткачук В. Оцінка якості світлих нафтопродуктів. - C. 124-129.
- Швець О. Теплофізичні властивості тканин із базальтових волокон. - C. 129-136.
- Андрієвська Л., Мокроусова О., Касьян Е. Моделювання показників якості паперу санітарно-гігієнічного призначення. - C. 137-146.
Збереження якості товарів
- Прісс О., Кулик А. Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання. - C. 147-158.
Проблеми безпечності товарів
- Пузій О., Пасальський Б., Чикун Н. Фосфоровмісні вуглецеві сорбенти для очистки води. - C. 159-166.
- Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності. - C. 166-174.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Тележенко Л., Кашкано М. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом. - C. 175-184.
- Відомості про авторів. - C. 185-190.
| 2014 | | № 1 (17)
|
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
- Інформація про ХІХ Симпозіум IGWT. - C. 5-6.
Управління якістю товарів і послуг
- Ружевичюс Ю. Квалитология: путь становления – трамплин для развития. - C. 7-16.
- Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів. - C. 17-23.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Петров П., Деміхов Ю., Жукова Я. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом. - C. 24-35.
- Шаповал С., Шевченко Р. РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів. - C. 36-45.
- Палієнко О. Визначення імпульсним методом теплофізичних параметрів фруктів. - C. 46-52.
Дослідження якості харчових продуктів
- Притульська Н., Мотузка Ю. Товарознавчі засади позиціонування продуктів для ентерального харчування. - C. 53-61.
- Коваль А., Дідух Н. Господарсько-товарознавча оцінка районованих в Україні сортів кукурудзи цукрової. - C. 61-69.
- Сімахіна Г., Гойко І., Стеценко Н. Переробка їстівних грибів для отримання білоквмісних напівфабрикатів. - C. 70-85.
- Прісс О., Калитка В. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів. - C. 86-95.
- Дьяков О., Белінська С. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м’якоттю. - C. 95-105.
- Дубініна А., Попова Т., Ленерт С. Вітамінний і мінеральний склад крупів із гречки. - C. 106-115.
- Кундіус Д. Сенсорний аналіз фіточаїв із шипшиною. - C. 116-123.
- Кравченко М., Поп Т. Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха. - C. 124-131.
- Головко М., Пенкіна Н., Колесник В. Модельні дослідження антиоксидантних властивостей спиртових настоянок. - C. 132-140.
- Гуць В., Іванюта А., Сидоренко О. Прогнозування якості структуроутворювачів на основі вторинної сировини з товстолобика. - C. 141-147.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Мережко Н., Шульга О. Адсорбційні властивості каолінів українських родовищ. - C. 148-155.
- Комаха В., Свідерський В. Реологічні властивості модифікованих акрилових дисперсій. - C. 156-163.
Збереження якості товарів
- Дьякова Ю., Орлова Н. Зміна вмісту каротиноїдів у баклажанових снеках при зберіганні. - C. 164-172.
Проблеми безпечності товарів
- Рудавська Г., Ромоданова В. Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів. - C. 173-180.
- Відомості про авторів. - C. 181-186.
| 2014 | | № 2 (18)
|
|