Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2008$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Ринкові дослідження

  3. Chochół D. United States – China trade-economic relations. - C. 5-15.
  4. Лифиц И. Характеристика критериев конкурентоспособности товаров и услуг. - C. 15-24.
  5. Рудавська Г., Аннєнкова Н. Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів. - C. 24-29.
  6. Бондаренко Є. Споживчі переваги харчових продуктів для спортсменів. - C. 29-35.
  7. Беднарчук М., Семак Б. Проблеми формування асортименту спортивного одягу та взуття. - C. 35-38.
  8. Наконечна А. Стан і перспективи розвитку ринку паперових шпалер в Україні. - C. 39-42.
  9. П’ятницька Г. Удосконалення якості та організації харчування студентів. - C. 42-48.
  10. Шевченко О. Мерчандайзинг у ресторанному господарстві. - C. 48-53.
  11. Новітні технології оздоровчих продуктів

  12. Пересічний М., Федорова Д., Марцин Т. Сухі суміші функціонального призначення для бісквітних напівфабрикатів. - C. 53-60.
  13. Григоренко О. Оптимізація мінерального складу солодких страв, збагачених розторопшею. - C. 61-67.
  14. Собко А. Використання свіжого шпинату в технології желе функціонального призначення. - C. 67-73.
  15. Дорохович В. Доцільність застосування цукрозамінників нового покоління в технології кондитерських виробів. - C. 73-78.
  16. Мусійчук О. Перспективи використання продуктів переробки молочної сироватки. - C. 78-83.
  17. Дослідження якості харчових продуктів

  18. Белінська С., Орлова Н., Краснощок В. Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів. - C. 84-91.
  19. Пересічна С. Поживна цінність борошняних кондитерських виробів з лецитином соєвим. - C. 91-96.
  20. Богомолова В. Дослідження властивостей карагенанів для застосування при виробництві рибних продуктів. - C. 96-101.
  21. Дроба Н., Романенко О., Романенко Р. Теплофізичні параметри пісочного печива при випіканні. - C. 101-107.
  22. Шкабара Т. Особливості формування якості ресторанного продукту. - C. 107-113.
  23. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  24. Пиріков О., Лойко Д. Вплив рідкого каучуку на споживчі властивості епоксидних клейових композицій. - C. 113-122.
  25. Глушкова Т., Барабаш С. Сучасні вимоги до якості виробів із паперу. - C. 122-127.
  26. Проблеми безпечності товарів

  27. Steinka I. The quality of fermented dairy products available in the Polish market in conditions of implemented HACCP system. - C. 127-131.
  28. Артюх Т., Григоренко І. Проблеми безпечності та якості ювелірних виробів. - C. 131-138.
  29. Андрієвська Л. Дослідження показників безпеки матеріалів для дитячого взуття. - C. 138-141.
  30. Михайлов С., Михайлов В. Оцінка екологічної безпеки мийних засобів. - C. 142-147.
  31. Ткачук В. Токсиколого-гігієнічні дослідження біодизельного палива. - C. 147-151.
  32. Збереження якості товарів

  33. Колтунов В., Довгаль М., Рябченко А. Біоенергетична та економічна ефективність вирощування і зберігання моркви. - C. 151-156.
  34. Гарбуз О., Маслій О. Вплив способів і режимів зберігання на якість капусти червоноголової. - C. 156-162.
  35. Осокіна Н., Герасимчук О. Застосування речовин антимікробної дії для підвищення терміну зберігання ягід чорної смородини. - C. 162-168.
  36. Василишина О. Вплив антимікробних речовин на якість плодів вишні при зберіганні. - C. 168-173.
  37. Відомості про авторів. - C. 174-175.
  38. Резюме. - C. 176-185.
2008
№ 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Інформація про 16-й симпозіум IGWT. - C. 5-6.
  3. Ринкові дослідження

  4. Марцин В. Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації. - C. 7-15.
  5. Джумасейтова А. Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки. - C. 15-20.
  6. Артюх Т., Індутна Т. Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів. - C. 21-26.
  7. Притульська Н., Бондаренко Є., Мотузка Ю. Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу. - C. 26-31.
  8. Кюрчева Л. Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду. - C. 31-34.
  9. Пересічний М., Завадинська О., Зубар Н. Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України. - C. 35-39.
  10. Новітні технології оздоровчих продуктів

  11. Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus). - C. 40-48.
  12. Битютська О. Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії. - C. 49-61.
  13. Корзун В., Собко А. Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном. - C. 62-66.
  14. Дослідження якості харчових продуктів

  15. Коваль О., Гуць В. Кінетична теорія моделювання якості й прогнозування терміну придатності харчових продуктів. - C. 67-74.
  16. Белінська С., Орлова Н., Китаєв О. Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць. - C. 74-80.
  17. Заморська І. Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні. - C. 81-85.
  18. Камєнєва Н. Оцінка якості заморожених томатів у власному соку. - C. 85-90.
  19. Василишина О., Осокіна Н. Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре. - C. 91-95.
  20. Токар А., Мазур В. Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів. - C. 95-100.
  21. Рябченко Н. Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України. - C. 101-107.
  22. Лебська Т., Курбатова І. Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів. - C. 108-113.
  23. Медведєва А., Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків. - C. 113-118.
  24. Григоренко О. Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України. - C. 118-123.
  25. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  26. Яценко Ю. Удосконалення практичної класифікації тканин. - C. 124-128.
  27. Глушкова Т., Барабаш С. Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів. - C. 129-134.
  28. Мельник А., Зіміна Н. Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин. - C. 135-139.
  29. Проблеми безпечності товарів

  30. Ucherek M. Present-day solutions with regard to packaging of food product. - C. 140-147.
  31. Сидоренко О. Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів. - C. 147-154.
  32. Відомості про авторів. - C. 155-156.
  33. Резюме. - C. 157-168.
2008
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського