Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Gutyj The influence of cryopowder$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Gutyj B. The influence of cryopowder "Garbuz” on the technology of curds of different fat content [Електронний ресурс] / B. Gutyj, Y. Hachak, J. Vavrysevych, V. Nagovska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__4 Розроблено технологію сиркових мас з різною масовою часткою жиру з використанням кріопорошку "Гарбуз". Встановлено, що вміст кріопорошку "Гарбуз" у солених сиркових масах є нижчим, ніж у солодких. Кількість вказаної кріодобавки збільшується у результаті збільшення вмісту жиру молочної основи. Вивчено органолептичні та фізико-хімічні характеристики солодких і солених сиркових мас. Встановлено, що вони повністю відповідали нормативним вимогам. Дослідні зразки мали приємний товарний вигляд.
|
|
|