Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Янчева Кріоскопічні дослідження розчинів харчових$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Янчева М. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Електронний ресурс] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, М. І. Погожих, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__17 Наведено результати кріоскопічних досліджень діапазонів температур льодоутворення-плавлення та масової частки вимороженої вологи в розчинах харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Доведено, що їх вид і концентрація впливають на характер кристалізації та стабільність систем під час заморожування-розморожування.
|
|
|