Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Чуйко Дослідження якості виробів із$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Чуйко А. М. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__25 Розглянуто перспективність і доцільність використання порошків із нетрадиційної рослинної сировини, зокрема, виноградних вичавків і чорноплідної горобини, одержаних за кріогенною технологією, для покращання органолептичних і фізико-хімічних показників дріжджових виробів і пісочного печива, а також для підвищення їх біологічної цінності. Встановлено, що варіювання видами та концентраціями порошків надасть змогу регулювати якість борошна та направлено впливати на якість дріжджових виробів і пісочного печива.
|
|
|