Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Чуйко Дослідження якості виробів із$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Чуйко А. М. 
Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__25
Розглянуто перспективність і доцільність використання порошків із нетрадиційної рослинної сировини, зокрема, виноградних вичавків і чорноплідної горобини, одержаних за кріогенною технологією, для покращання органолептичних і фізико-хімічних показників дріжджових виробів і пісочного печива, а також для підвищення їх біологічної цінності. Встановлено, що варіювання видами та концентраціями порошків надасть змогу регулювати якість борошна та направлено впливати на якість дріжджових виробів і пісочного печива.
Попередній перегляд:   Завантажити - 144.169 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського