Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Рябоконь Контроль якості та безпечності$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Рябоконь Н. В. Контроль якості та безпечності продуктів з пробіотичними культурами [Електронний ресурс] / Н. В. Рябоконь, Д. В. Риндюк, С. Ю. Лементар, Л. В. Марцинкевич // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 78-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_12 Наведено основні стадії контролю якості та безпечності при виробництві продуктів з пробіотичними культурами ТМ bilancio. Розглянуто приклад впровадження принципів системи НАССР на виробничих потужностях ТОВ "СМАРТ ФУД ПРОДАКТС". Представлено метод оцінки результативності процесів контролю якості та безпечності продукції на основі аналізу ризиків виробничого циклу дільниці фасування продуктів ТМ bilancio. Наведено математичні моделі для оцінювання ефективності основних, управлінських і забезпечувальних процесів при виробництві цієї лінії продукції.
|
|
|