Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Орлова Фракційний склад білка швидкозаморожених$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Орлова Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_20 Досліджено зміни фракційного складу білка у швидкозаморожених напівфабрикатах із культивованих печериць залежно від попередньої обробки сировини, виду та концентрації природних згущувачів. Наведено результати дослідження білкового та небілкового азоту в грибах. Встановлено, що попереднє бланшування грибів перед заморожуванням із додаванням полісахаридів природного походження сприяє максимальному збереженню легкозасвоюваних фракцій білка (альбумінів і глобулінів) і позитивно впливає на поживну цінність швидкозаморожених напівфабрикатів.
|
|
|