Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Лапська Підбір оптимального складу поживного$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Лапська Ю. Ю. 
Підбір оптимального складу поживного середовища та умов культивування Aspergillus sp. 262–продуцента ферментів целю-лолітичного комплексу [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Лапська, Є. О. Омельчук, Ю. М. Пенчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 36-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_7
На базі одержаних експериментальних даних визначено джерела вуглецю, азоту і фосфору та підібрано умови культивування Aspergillus sp. 262 - продуцента целюлолітичних ферментів. Визначено, що у разі використання бурякового жому, <$E roman {CO(NH sub 2 ) sub 2}> і <$E roman {Na sub 2 HPO sub 4~cdot~12H sub 2 O}>, як компонентів поживного середовища, відбувається максимальний біосинтез комплексу целюлолітичних ферментів. Встановлено оптимальні умови культивування продуцента такі як: вплив температури, інтенсивності аерації, об'єму поживного середовища, тривалості культивування та відсоток посівного матеріалу на біосинтез ферментів целюлоз штамом максимального біосинтез комплексу ферментів Aspergillus sp. 262 для отримання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 862.781 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського