Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Козловська Концептуальні засади підготовки майбутніх$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Козловська Л. Концептуальні засади підготовки майбутніх кухарів до професійної діяльності в умовах курортно-оздоровчого комплексу [Електронний ресурс] / Л. Козловська // Молодь і ринок. - 2012. - № 11. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2012_11_32 Викладено доцільність оновлення змісту професійно-практичної підготовки майбутніх кухарів. Обгрунтовано концептуальні засади формування готовності майбутніх кухарів до професійної діяльності за умов курортно-оздоровчого комплексу, зокрема підприємств малого бізнесу. Висвітлено нові вимоги до змісту виробничої практики майбутніх кухарів в контексті інноваційних вимог сучасного суспільства. Підсумовано, що все це вимагає певних змін у змісті, методах та формах професійно-практичної підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів.
|
|
|