Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Ковбасюк Удосконалення технології рослинного екстракту$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_24 Теоретично й експериментально обгрунтовано технологію екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної. Наведено результати досліджень впливу основних технологічних факторів (дисперсність порошку, температура, тиск, гідромодуль, тривалість настоювання) на кінетику екстрагування біологічно активних речовин з порошку кореня левзеї сафлоровидної у воду й антиоксидантну активність фітоекстракту. Встановлено й обгрунтовано оптимальні умови приготування водного екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної з високим вмістом екстрактивних речовин і найкращою антиоксидантною активністю.
|
|
|