Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Кобець Використання вакуумного охолодження у$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22 Розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів за умов вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується, що надає можливість уникнути стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу у разі застосування вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом.
|
|
|