Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Гусєва Визначення функціонального стану продуктів$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Гусєва О. В. Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу [Електронний ресурс] / О. В. Гусєва, В. С. Мосійчук, Г. В. Тимошенко, О. Б. Шарпан // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Сер. : Радіотехніка. Радіоапаратобудування. - 2014. - Вип. 56. - С. 102-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_rr_2014_56_12 Розглянуто можливість визначення функціонального стану фруктів за модулем і фазою їх імпедансу, одержаних за вимірюванням на трьох частотах 20, 100 та 500 кГц. Функціональний стан визначався за динамікою параметрів електричного імпедансу під час деструктивних процесів, викликаних дегідратацією та гниття. На основі експериментально одержаних даних на трьох частотах змодельовані зміни амплітудно- та фазочастотної характеристик. Визначено характерні критерії, за якими можливо виконувати оцінку функціонального стану продуктів.
|
|
|