Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>AT=Гусєва Визначення функціонального стану продуктів$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Гусєва О. В. 
Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу [Електронний ресурс] / О. В. Гусєва, В. С. Мосійчук, Г. В. Тимошенко, О. Б. Шарпан // Вісник Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут". Сер. : Радіотехніка. Радіоапаратобудування. - 2014. - Вип. 56. - С. 102-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKPI_rr_2014_56_12
Розглянуто можливість визначення функціонального стану фруктів за модулем і фазою їх імпедансу, одержаних за вимірюванням на трьох частотах 20, 100 та 500 кГц. Функціональний стан визначався за динамікою параметрів електричного імпедансу під час деструктивних процесів, викликаних дегідратацією та гниття. На основі експериментально одержаних даних на трьох частотах змодельовані зміни амплітудно- та фазочастотної характеристик. Визначено характерні критерії, за якими можливо виконувати оцінку функціонального стану продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.952 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського