Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Бабанов Використання електроконтактного нагрівання в$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Бабанов І. Г. Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості [Електронний ресурс] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_24_13 Наведено аналіз використання електроконтактного нагрівання (ЕКН) в процесах і апаратах харчової промисловості. Виконано тепловий розрахунок, результати якого підтверджують ефективність використання ЕКН в комбінованих теплових процесах, що використовуються при виробництві смаженої і запеченої кулінарної продукції. Представлено результати дослідження вибору раціональних параметрів електричного струму - напруги та частоти.
|
|
|