Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Рыжкова Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Рыжкова Т. Н. 
Эффективность переработки молочного сырья на ассортимент молочной продукции в зависимости от породы [Електронний ресурс] / Т. Н. Рыжкова, И. И. Гончарова, И. Н. Гейда // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2014. - № 2. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2014_2_15
Приведены сравнительные данные результатов исследований состава проб молока от двух групп украинской черно-пестрой и украинской красно-пестрой молочных пород коров, содержащихся в учебно-научном центре Харьковской государственной зооветеринарной академии для выбора оптимальной технологической схемы его переработки на готовые молочные продукты. Установлено, что молоко от украинской красно-пестрой молочной породы коров целесообразно перерабатывать на сычужные сыры, а от украинской черно-пестрой породы необходимо направлять на изготовление цельномолочной продукции.
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.084 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Рыжкова Т. Н. 
Характеристика мицелл казеина козьего и коровьего молока [Електронний ресурс] / Т. Н. Рыжкова, Т. А. Бондаренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 222-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__58
Попередній перегляд:   Завантажити - 93.742 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Рыжкова Т. Н. 
Сравнительная оценка эффективности способов подготовки козьего молока к переработке на сычужные сыры [Електронний ресурс] / Т. Н. Рыжкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 295-301. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__74
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.047 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Рыжкова Т. Н. 
Подбор комбинаций заквасок для производства творога "Особый", выработанного из козьего молока [Електронний ресурс] / Т. Н. Рыжкова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 185-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__47
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.795 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Рыжкова Т. С. 
Жанрово-синтетический характер "смешанных" циклов Н. С. Лескова [Електронний ресурс] / Т. С. Рыжкова // Наукові праці Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Філологічні науки. - 2013. - Вип. 33. - С. 263-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npkpnu_fil_2013_33_68
Попередній перегляд:   Завантажити - 54.687 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Лисиченко Н. Л. 
Применение интерференционной микроскопии и лазерного излучения для интенсификации и диагностики технологических процессов в молочной промышленности [Електронний ресурс] / Н. Л. Лисиченко, В. И. Жила, В. С. Васильев, О. В. Дорич, Е. М. Бабич, О. В. Кныш, Е. Ю. Исаенко, А. А. Дроздов, Т. Н. Рыжкова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2017. - Вип. 186. - С. 135-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2017_186_51
Рассмотрена возможность применения методов интерференционной микроскопии для контроля реакции клеток, молочных бактерий на лазерное воздействие с целью установления наиболее оптимальных параметров и технологических режимов производства кисломолочных продуктов.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.348 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського