Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Писарєв М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Малежик І. Ф. 
Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28
Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.555 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Малежик І. Ф. 
Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 521.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Бессараб О. С. 
Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі [Електронний ресурс] / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_26
Ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. В той же час цей метод є і найдорожчим, тому головне завдання процесу сушіння - досягти найвищої якості при мінімальних витратах енергії. Представлено результати розроблення технології нового напівфабрикату з картоплі. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники якості, хімічний склад, харчова цінність готового продукту і раціональні режими з метою одержання продукції високої якості. Обгрунтовано й досліджено вплив попереднього оброблення картоплі на зміни хімічного складу та якісні показники напівфабрикатів. Удосконалено технологіюсушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Ця технологія запропоновано до впровадження.
Попередній перегляд:   Завантажити - 353.74 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Бандуренко Г. М. 
Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 400.963 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського