Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Писарєв М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28 Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
| 2. |
Малежик І. Ф. Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__17
| 3. |
Бессараб О. С. Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі [Електронний ресурс] / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_26 Ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. В той же час цей метод є і найдорожчим, тому головне завдання процесу сушіння - досягти найвищої якості при мінімальних витратах енергії. Представлено результати розроблення технології нового напівфабрикату з картоплі. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники якості, хімічний склад, харчова цінність готового продукту і раціональні режими з метою одержання продукції високої якості. Обгрунтовано й досліджено вплив попереднього оброблення картоплі на зміни хімічного складу та якісні показники напівфабрикатів. Удосконалено технологіюсушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Ця технологія запропоновано до впровадження.
| 4. |
Бандуренко Г. М. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15
|
|
|