Пошуковий запит: (<.>A=Пазюк В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Возняк О. М. Особливості транссфеноїдальних хірургічних втручань з приводу аденоми гіпофіза, що секретує адренокортикотропний гормон [Електронний ресурс] / О. М. Возняк, О. М. Гук, В. О. Пазюк, М. О. Гук, В. О. Закордонець // Український нейрохірургічний журнал. - 2009. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unkhj_2009_4_10
|
2. |
Гук О. М. Діагностика та нейрохірургічне лікування хвороби Кушинга [Електронний ресурс] / О. М. Гук, О. М. Возняк, М. О. Гук, В. О. Пазюк, О. Ю. Чувашова, О. С. Cальнікова, В. О. Закордонець, О. В. Земськова, К. О. Робак, С. С. Макеєв // Український нейрохірургічний журнал. - 2011. - № 3. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unkhj_2011_3_3
|
3. |
Снєжкін Ю. Ф. Тепломасообмінні процеси при сушінні функціональної сировини [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 303-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__77
|
4. |
Ільчук В. П. Брендингові технології на ринку інноваційної продукції [Електронний ресурс] / В. П. Ільчук, В. Л. Пазюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 1. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2014_1_3
|
5. |
Черкаський І. Б. Бренд як маркетинговий інструмент просування продукції на ринок [Електронний ресурс] / І. Б. Черкаський, В. Л. Пазюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 32-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2013_4_5
|
6. |
Пазюк В. Л. Технологія створення винного бренду [Електронний ресурс] / В. Л. Пазюк // Збірник наукових праць [Буковинського університету]. Економічні науки. - 2015. - Вип. 11. - С. 198-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpen_2015_11_25
|
7. |
Пазюк В. Л. Візуальна атрибутика формування винного бренда [Електронний ресурс] / В. Л. Пазюк // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(5). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(5)__8
|
8. |
Паламарчук І. П. Дослідження математичної моделі вібраційної барабанної зерносушарки [Електронний ресурс] / І. П. Паламарчук, О. Д. Пазюк, В. М. Пазюк, В. П. Янович // Вібрації в техніці та технологіях. - 2012. - № 4. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2012_4_24
|
9. |
Пазюк В. М. Ступінчаті режими сушіння рослинної сировини з антиоксидантними властивостями [Електронний ресурс] / В. М. Пазюк // Вібрації в техніці та технологіях. - 2013. - № 3. - С. 126-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2013_3_24
|
10. |
Снєжкін Ю. Ф. Гідротермична обробка функціональної сировини [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__5
|
11. |
Снєжкін Ю. Ф. Дослідження процесу подрібнення та класифікації функціональної антиоксидантної буряково-лимонної сировини [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__27
|
12. |
Снєжкін Ю. Ф. Вплив режиму сушіння на якісні показники зерна насіннєвого призначення [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, В. М. Пазюк, Ж. О. Петрова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__13
|
13. |
Снежкин Ю. Ф. Использование теплового насоса для сушки зерновых культур [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снежкин, В. М. Пазюк, Д. М. Чалаев, В. С. Шаврин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 278-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_68
|
14. |
Снєжкін Ю. Ф. Вплив вологовмісту теплоносія на процес сушіння зерна [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, В. М. Пазюк, Ж. О. Петрова, Т. О. Михайлик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__23
|
15. |
Пазюк В. Л. Особливості формування винного бренда [Електронний ресурс] / В. Л. Пазюк // Проблеми і перспективи розвитку підприємництва. - 2015. - № 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/piprp_2015_2_9
|
16. |
Снєжкін Ю. Ф. Застосування ступінчатих режимів при сушінні насіння пшениці [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, В. М. Пазюк, К. М. Самойленко, О. Д. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__9
|
17. |
Пазюк В. М. Сучасні зерносушарки та заходи з їх енергетичного вдосконалення [Електронний ресурс] / В. М. Пазюк, О. Д. Пазюк, В. В. Савчук // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 2. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_2_13
|
18. |
Пазюк О. Д. Дослідження роботи вібраційної барабанної сушарки [Електронний ресурс] / О. Д. Пазюк, В. М. Пазюк, В. П. Янович, В. М. Вишнєвський // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__21
|
19. |
Пазюк О. Д. Оптимізація процесу сушіння зерна. Задачі та шляхи вирішення [Електронний ресурс] / О. Д. Пазюк, І. П. Паламарчук, В. М. Пазюк // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2011. - Вип. 9. - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2011_9_26
|
20. |
Ільчук В. П. Інституційне забезпечення функціонування та розвитку ринку вина в Україні [Електронний ресурс] / В. П. Ільчук, В. Л. Пазюк // Науковий вісник Полісся. - 2015. - Вип. 3. - С. 28-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2015_3_5 Проаналізовано стан нормативно-правової бази та інших складових систем інституційного забезпечення ринку вина в Україні. Розкрито суть адміністративних, економічних і соціальних важелів впливу на процеси виробництва, обігу та реалізації винної продукції.
|
| |