Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (27)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пазюк В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Возняк О. М. 
Особливості транссфеноїдальних хірургічних втручань з приводу аденоми гіпофіза, що секретує адренокортикотропний гормон [Електронний ресурс] / О. М. Возняк, О. М. Гук, В. О. Пазюк, М. О. Гук, В. О. Закордонець // Український нейрохірургічний журнал. - 2009. - № 4. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unkhj_2009_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.995 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гук О. М. 
Діагностика та нейрохірургічне лікування хвороби Кушинга [Електронний ресурс] / О. М. Гук, О. М. Возняк, М. О. Гук, В. О. Пазюк, О. Ю. Чувашова, О. С. Cальнікова, В. О. Закордонець, О. В. Земськова, К. О. Робак, С. С. Макеєв // Український нейрохірургічний журнал. - 2011. - № 3. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Unkhj_2011_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.635 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Снєжкін Ю. Ф. 
Тепломасообмінні процеси при сушінні функціональної сировини [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 303-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__77
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.338 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ільчук В. П. 
Брендингові технології на ринку інноваційної продукції [Електронний ресурс] / В. П. Ільчук, В. Л. Пазюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 1. - С. 12-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2014_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 429.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Черкаський І. Б. 
Бренд як маркетинговий інструмент просування продукції на ринок [Електронний ресурс] / І. Б. Черкаський, В. Л. Пазюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2013. - № 4. - С. 32-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtue_2013_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 302.551 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пазюк В. Л. 
Технологія створення винного бренду [Електронний ресурс] / В. Л. Пазюк // Збірник наукових праць [Буковинського університету]. Економічні науки. - 2015. - Вип. 11. - С. 198-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpen_2015_11_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.713 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Пазюк В. Л. 
Візуальна атрибутика формування винного бренда [Електронний ресурс] / В. Л. Пазюк // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(5). - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(5)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.587 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Паламарчук І. П. 
Дослідження математичної моделі вібраційної барабанної зерносушарки [Електронний ресурс] / І. П. Паламарчук, О. Д. Пазюк, В. М. Пазюк, В. П. Янович // Вібрації в техніці та технологіях. - 2012. - № 4. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2012_4_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.118 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пазюк В. М. 
Ступінчаті режими сушіння рослинної сировини з антиоксидантними властивостями [Електронний ресурс] / В. М. Пазюк // Вібрації в техніці та технологіях. - 2013. - № 3. - С. 126-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2013_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 733.535 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Снєжкін Ю. Ф. 
Гідротермична обробка функціональної сировини [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.342 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Снєжкін Ю. Ф. 
Дослідження процесу подрібнення та класифікації функціональної антиоксидантної буряково-лимонної сировини [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 43(2). - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_43(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.489 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Снєжкін Ю. Ф. 
Вплив режиму сушіння на якісні показники зерна насіннєвого призначення [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, В. М. Пазюк, Ж. О. Петрова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 769.254 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Снежкин Ю. Ф. 
Использование теплового насоса для сушки зерновых культур [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снежкин, В. М. Пазюк, Д. М. Чалаев, В. С. Шаврин // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 278-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_68
Попередній перегляд:   Завантажити - 205.707 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Снєжкін Ю. Ф. 
Вплив вологовмісту теплоносія на процес сушіння зерна [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, В. М. Пазюк, Ж. О. Петрова, Т. О. Михайлик // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 89-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.739 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Пазюк В. Л. 
Особливості формування винного бренда [Електронний ресурс] / В. Л. Пазюк // Проблеми і перспективи розвитку підприємництва. - 2015. - № 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/piprp_2015_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 518.06 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Снєжкін Ю. Ф. 
Застосування ступінчатих режимів при сушінні насіння пшениці [Електронний ресурс] / Ю. Ф. Снєжкін, В. М. Пазюк, К. М. Самойленко, О. Д. Пазюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1 Mb    Зміст випуску     Цитування
17.

Пазюк В. М. 
Сучасні зерносушарки та заходи з їх енергетичного вдосконалення [Електронний ресурс] / В. М. Пазюк, О. Д. Пазюк, В. В. Савчук // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 2. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 569.724 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Пазюк О. Д. 
Дослідження роботи вібраційної барабанної сушарки [Електронний ресурс] / О. Д. Пазюк, В. М. Пазюк, В. П. Янович, В. М. Вишнєвський // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 104-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__21
Попередній перегляд:   Завантажити - 476.867 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Пазюк О. Д. 
Оптимізація процесу сушіння зерна. Задачі та шляхи вирішення [Електронний ресурс] / О. Д. Пазюк, І. П. Паламарчук, В. М. Пазюк // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2011. - Вип. 9. - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2011_9_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 564.507 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Ільчук В. П. 
Інституційне забезпечення функціонування та розвитку ринку вина в Україні [Електронний ресурс] / В. П. Ільчук, В. Л. Пазюк // Науковий вісник Полісся. - 2015. - Вип. 3. - С. 28-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2015_3_5
Проаналізовано стан нормативно-правової бази та інших складових систем інституційного забезпечення ринку вина в Україні. Розкрито суть адміністративних, економічних і соціальних важелів впливу на процеси виробництва, обігу та реалізації винної продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 587.293 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського