Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Нечмілов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Нечмілов В. М. 
Результати випробувань нового устаткування для виробництва твердих сирів з овечого молока [Електронний ресурс] / В. М. Нечмілов // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. - 2013. - № 1. - С. 102-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vddau_2013_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.001 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Повод М. Г. 
Сезонна продуктивність гібридного молодняку свиней за різних типів годівлі [Електронний ресурс] / М. Г. Повод, О. О. Іжболдіна, В. М. Нечмілов, О. Г. Михалко, С. В. Жижка // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.178 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Повод М. Г. 
Динаміка параметрів мікроклімату у приміщеннях для дорощування поросят залежно від їх маси [Електронний ресурс] / М. Г. Повод, М. Б. Шпетний, Р. В. Милостивий, В. М. Нечмілов, М. І. Кремезь // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 7. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_7_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.407 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Повод М. Г. 
Морфологічний склад туш свиней за різного способу кастрації [Електронний ресурс] / М. Г. Повод, О. Г. Михалко, М. Б. Шпетний, С. В. Жижка, І. М. Кліндухова, В. Нечмілов // Науково-технічний бюлетень. - 2018. - № 119. - С. 114-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2018_119_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 236.353 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Вдовіченко Ю. В. 
Продуктивність поросят за сухого, вологого та рідкого типу годівлі на дорощуванні [Електронний ресурс] / Ю. В. Вдовіченко, В. М. Нечмілов, М. Г. Повод // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2018. - № 3. - С. 106-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2018_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 353.486 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Нечмілов В. М. 
Динаміка забійних і м’ясних якостей свиней, дорощених за різного типу годівлі [Електронний ресурс] / В. М. Нечмілов, Ю. В. Вдовиченко, М. Г. Повод // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2018. - Вип. 11. - С. 185-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2018_11_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 527.551 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Нечмілов В. М. 
Вплив способу годівлі гібридних свиней на дорощуванні на якість м’яса [Електронний ресурс] / В. М. Нечмілов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2018. - Т. 20, № 89. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2018_20_89_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.104 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Нечмілов В. М. 
Забійні якості свиней при різній тривалості дорощування і сухому типі годівлі [Електронний ресурс] / В. М. Нечмілов, Ю. В. Вдовіченко, М. Г. Повод // Зернові культури. - 2018. - Т. 2, № 1. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2018_2_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 348.723 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Повод М. Г. 
Морфологічний склад туш свиней за різного типу годівлі, тривалості утримання на дорощуванні та передзабійної живої маси [Електронний ресурс] / М. Г. Повод, О. Г. Михалко, Ю. В. Вдовіченко, В. М. Нечмілов // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 3. - С. 47-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 534.021 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Нечмілов В. М. 
Молочне вівчарство – один із факторів підвищення конкурентоздатності галузі [Електронний ресурс] / В. М. Нечмілов // Таврійський науковий вісник. - 2012. - Вип. 81. - С. 279-284. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2012_81_54
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.744 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського