Пошуковий запит: (<.>A=Мєняйлова Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Мєняйлова Г. Є. Система чинників формування прибутку молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова // Економіка і регіон. - 2012. - № 1. - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2012_1_32 Досліджено чинники впливу на формування прибутку молокопереробних підприємств та механізм взаємодії між ними, побудовано графи локальних взаємозв'язків. Визначено 4 класи толерантності, що свідчить про наявність чотирьох незалежних характеристик, які показують ступінь взаємозв'язку між чинниками.
|
2. |
Мєняйлова Г. Є. Методика прогнозування обсягів споживання молока та молокопродуктів на основі теорії раціонального споживання як інструмент визначення перспектив розвитку молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 4. - С. 125-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2012_4_29
|
3. |
Мєняйлова Г. Є. Напрями підвищення конкурентоздатності аграраних підприємств України [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова, Т. А. Клімович // Нові технології. - 2012. - № 4. - С. 99-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NewTech_2012_4_20
|
4. |
Мєняйлова Г. Є. Проблеми впровадження нових техніки та технології на переробних підприємствах [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова // Економіка і регіон. - 2014. - № 2. - С. 63-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econrig_2014_2_12 Проаналізовано основні проблеми, що гальмують упровадження нових техніки і технології на переробних підприємствах України. Визначено шляхи їх розв'язання за рахунок удосконалення державних заходів у цій сфері. Обгрунтовано необхідність діяльності спеціальних лізингових компаній.
|
5. |
Мєняйлова Г. Є. Малий бізнес і підприємництво: характеристики та місце в економіці України [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2014. - № 5. - С. 149-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2014_5_38
|
6. |
Вдовенко Н. М. Принципи забезпечення ефективності діяльності переробних підприємств в Україні [Електронний ресурс] / Н. М. Вдовенко, Г. Є. Мєняйлова // Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 4. - С. 203-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2015_4_47
|
7. |
Вдовенко Н. Розвиток підприємств харчової галузі україни: зміст категорії та сучасні тенденції [Електронний ресурс] / Н. Вдовенко, Г. Мєняйлова // Глобальне управління та економіка. - 2015. - № 1. - С. 187-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gme_2015_1_36 Здійснено аналіз існуючих трактувань поняття "розвиток підприємства", визначено сучасні тенденції розвитку підприємств харчової галузі, загальні наслідки у сфері виробництва та споживання, та їх безпосередній вплив на діяльність підприємств харчової галузі. Таке дослідження має стати підгрунтям для визначення подальших перспектив розвитку підприємств харчової галузі.
|
8. |
Мєняйлова Г. Є. Проблеми визначення і застосування критеріїв віднесення підприємств до малих форм господарювання [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2010. - Вип. 2. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2010_2_15
|
9. |
Мєняйлова Г. Є. Складові механізму забезпечення економічної безпеки переробних підприємств [Електронний ресурс] / Г. Є. Мєняйлова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Економіка, аграрний менеджмент, бізнес. - 2015. - Вип. 211(1). - С. 127-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_econ_2015_211(1)__27
|