Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Квятковський А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Каптур В. А. Оцінка рівня готовності операторів телекомунікацій до впровадження IPv6 на власних мережах [Електронний ресурс] / В. А. Каптур, А. В. Квятковський // Наукові праці ОНАЗ ім. О. С. Попова. - 2017. - № 1. - С. 41-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nponaz_2017_1_8 Проведено порівняльний аналіз основних технологій забезпечення спільної роботи телекомунікаційних мереж, які побудовано з використанням різних версій протоколу IP: подвійний стек; тунелювання та інкапсуляція; трансляція протоколів. Виділено дві групи факторів: фактори, що потенційно впливатимуть на вибір технічного способу міграції на стек протоколів IPv6 та фактори, що в цілому визначають доцільність міграції незалежно від технічного способу міграції. Запропонована методика оцінки рівня готовності операторів телекомунікацій до впровадження IPv6 на власних мережах, що базується на використанні модифікованого методу аналізу ієрархій. Проведено експертне оцінювання рівня впровадження протоколу IPv6 на мережах операторів телекомунікацій України із залученням широкого кола експертів з телекомунікаційних компаній різного масштабу. Надані розрахунки дозволили визначити фактори, що з точки зору операторів телекомунікацій найбільшим чином впливають на міграцію до IPv6 в Україні на час підготовки публікації.
| 2. |
Фабричнікова І. А. Вплив тургору коренеплодів цукрового буряка на якість бурякової стружки [Електронний ресурс] / І. А. Фабричнікова, В. В. Коломієць, А. Й. Квятковський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2017. - Вип. 180. - С. 106-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2017_180_20 Досліджено вплив тургору коренеплоду на процес утворення бурякової стружки під час виробництва цукру. А також залежність тургору і технологічних властивостей коренеплодів цукрового буряку від умов їх зберігання. На підставі узагальнення багаторічного виробничого досвіду наведено практичні рекомендації стосовно вдосконалення процесу зберігання коренеплодів буряку на кагатному полі цукрового заводу.
| 3. |
Каптур В. А. Аналіз факторів впливу на процес заміни адресного простору IPv4 адресним простором ipv6 в телекомунікаційних мережах [Електронний ресурс] / В. А. Каптур, А. В. Квятковський, О. В. Степаненко // Цифрові технології. - 2016. - Вип. 19. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ct_2016_19_4
|
|
|