Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (19)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (9)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Зубар Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Зубар Н. М. 
Іноваційні технології в підготовці фахівців ресторанної справи [Електронний ресурс] / Н. М. Зубар, О. В. Василенко // Якість технологій та освіти. - 2013. - № 3. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2013_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.031 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пересічний М. 
Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України [Електронний ресурс] / М. Пересічний, О. Завадинська, Н. Зубар // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 775.018 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гуменюк Т. Б. 
Системи професійної підготовки в розвинених країнах світу [Електронний ресурс] / Т. Б. Гуменюк, Н. М. Зубар // Наука і освіта. - 2015. - № 8. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NiO_2015_8_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 308.513 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Зубар Н. 
Формування компетентності педагогів професійного навчання з готельно-ресторанної справи [Електронний ресурс] / Н. Зубар // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка] . Серія : Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. - 2015. - Вип. 7(1). - С. 36-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nz_pmfm_2015_7(1)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.859 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Зубар Н. М. 
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника [Електронний ресурс] / Н. М. Зубар, А. А. Волкова // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки: реалії та перспективи. - 2015. - Вип. 51. - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_5_2015_51_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.615 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Каменчук Т. О. 
Стратегія і тактика у політиці [Електронний ресурс] / Т. О. Каменчук, Н. В. Зубар // Наукове пізнання: методологія та технологія. Філософія. - 2015. - Вип. 1. - С. 95-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npmt_2015_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 563.182 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського