Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Заремба П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Заремба П. Розвиток ресторанної галузі Донецької області [Електронний ресурс] / П. Заремба, В. Кійко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 35-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_5 Проаналізовано сучасний стан ресторанної галузі Донецької області. На основі дослідження змін основних техніко-економічних показників регіону розглянуто загальні позитивні й негативні тенденції та виділено основні проблеми, які є гальмуючим фактором для ресторанного бізнесу. Зазначено перспективні напрями розвитку ресторанного господарства.
| 2. |
Заремба П. О. Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект [Електронний ресурс] / П. О. Заремба, О. Л. Будель // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 590-594. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_86
| 3. |
Заремба П. О. Визначення сутності та специфіки поняття "готельна послуга" [Електронний ресурс] / П. О. Заремба, Г. В. Руденко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 595-600. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_87
| 4. |
Заремба П. А. Конкурентоспособность объектов индустрии гостеприимства: факторы и модели [Електронний ресурс] / П. А. Заремба. // Ефективна економіка. - 2011. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2011_4_6
| 5. |
Демченко В. Л. Формування методом напилення срібловмісних плівок на основі поліелектролітних комплексів та їх антимікробна і противірусна активність [Електронний ресурс] / В. Л. Демченко, Л. А. Гончаренко, С. В. Рябов, Н. П. Рибальченко, Т. Т. Гнатюк, Л. Л. Можаєва, П. Ю. Заремба, К. С. Науменко, Л. О. Артюх, С. Д. Загородня, Т. В. Рибальченко, Л. М. Кохтич // Полімерний журнал. - 2023. - Т. 45, № 2. - С. 135-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Polimer_2023_45_2_7
|
|
|