Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (15)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Дьяков О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Белінська С. 
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 154-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_21
На основі дослідження органолептичних властивостей та встановлення залежності комплексного показника якості від інгредієнтного складу розроблено рецептуру купажованого яблучно-морквяно-селерового соку із м'якоттю. Оцінено органолептичні властивості соку до та після заморожування, а також після його розморожування. Встановлено вплив камедей на зміну в'язкості продукту та його органолептичні властивості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 713.525 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Дюкарева Г. 
Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі [Електронний ресурс] / Г. Дюкарева, О. Дьяков, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 117-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_14
Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 588.146 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Дьяков О. 
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю [Електронний ресурс] / О. Дьяков, С. Белінська // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 84-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_9
Наведено результати досліджень біологічної цінності швидкозаморожених соків із м'якоттю під час низькотемпературного холодильного зберігання. Установлено стабільність вмісту каротиноїдів і мінеральних елементів. Виявлено загальну тенденцію до зниження вмісту аскорбінової кислоти та поліфенолів під час заморожування та стабілізації їх вмісту протягом дев'яти місяців зберігання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 970.509 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Дуденко Н. В. 
Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 8-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__3
Наведено результати досліджень, спрямованих на розробку математичної моделі процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини (РКВС) та обгрунтування доцільності та перспективності використання ферментних препаратів. Визначено значущі технологічні параметри процесу протеолізу РКВС, зокрема температури, тривалості протеолізу, значення pH і концентрації протеолітичних ферментних препаратів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 465.188 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Белінська С. 
Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / С. Белінська, О. Дьяков // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 570.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Перцевий Ф. В. 
Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 460.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Михайлов В. М. 
Теоретичне визначення ефекту інтенсифікації термообробки за умови комбінованого запікання кулінарної продукції [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, А. О. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 230-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 714.745 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Торяник О. І. 
Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 448-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_71
Попередній перегляд:   Завантажити - 482.84 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дьяков О. Г. 
ЯМР дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Л. М. Крайнюк, І. В. Набоков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 316-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_52
Попередній перегляд:   Завантажити - 346.627 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Білецька Я. О. 
ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.934 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Михайлов В. М. 
Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробів [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, А. В. Долгих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 207-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 161.066 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Михайлов В. М. 
Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки [Електронний ресурс] / В. М. Михайлов, О. Г. Дьяков, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 142-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.892 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Коваленко В. О. 
Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою [Електронний ресурс] / В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. Г. Дьяков, О. В. Москаленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 378-383. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 192.799 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Торяник О. І. 
ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хліба [Електронний ресурс] / О. І. Торяник, О. Г. Дьяков, З. І. Кучерук, О. С. Луньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_67
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.11 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Луньова О. С. 
Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба [Електронний ресурс] / О. С. Луньова, О. Г. Дьяков, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 196-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.231 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Селютіна Г. А. 
Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків [Електронний ресурс] / Г. А. Селютіна, О. Г. Дьяков, В. І. Білоус // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 462-469. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_74
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.03 Mb    Зміст випуску     Цитування
17.

Любенко Г. Д. 
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.797 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Обозна М. В. 
Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.996 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Набоков Д. О. 
Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті [Електронний ресурс] / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева, О. Г. Дьяков, О. В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 72-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.059 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Дьяков О. Г. 
Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 273-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.19 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського