Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Волович В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Волович В. Автобіографія: соціологічне уявлення [Електронний ресурс] / В. Волович // Соціологія: теорія, методи, маркетинг. - 2011. - № 3. - С. 184-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/stmm_2011_3_12
| 2. |
Волович В. Автобиография: социологическое воображение [Електронний ресурс] / В. Волович // Социология: теория, методы, маркетинг. - 2011. - № 3. - С. 184-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/crtmm_2011_3_12
| 3. |
Волович В. М. Особливості продуктивної та метаболічної дії триптофану в організмі сільськогосподарської птиці [Електронний ресурс] / В. М. Волович, С. О. Вовк // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2019. - Вип. 65. - С. 168-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2019_65_17
| 4. |
Волович В. М. Продуктивна дія добавок триптофану до раціонів гусей у репродуктивний період [Електронний ресурс] / В. М. Волович, С. О. Вовк // Біологія тварин. - 2018. - Т. 20, № 3. - С. 103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2018_20_3_23
| 5. |
Волович В. М. Спектр вільних амінокислот плазми крові ембріонів і гусенят за підвищення рівня триптофану в раціоні гусей у репродуктивний період [Електронний ресурс] / В. М. Волович, С. О. Вовк // Біологія тварин. - 2020. - Т. 22, № 4. - С. 42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2020_22_4_23
| 6. |
Волович В. М. Інкубаційні якості яєць та рівень білкових інгредієнтів у крові ембріонів і гусенят за оптимізації рівня триптофану в раціоні гусей батьківського стада [Електронний ресурс] / В. М. Волович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2021. - Т. 23, № 94. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2021_23_94_6
| 7. |
Волович В. Економічна ефективність використання синтетичного триптофану в раціонах годівлі гусей [Електронний ресурс] / В. Волович, С. Вовк // Вісник Львівського національного аграрного університету. Економіка АПК. - 2021. - № 28. - С. 144-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_econ_2021_28_27
| 8. |
Волович В. М. Сироваткові інгредієнти крові та продуктивні якості гусей за оптимізації рівня триптофану в раціоні у період інтенсивної яйцекладки [Електронний ресурс] / В. М. Волович // Передгірне та гірське землеробство і тваринництво. - 2021. - Вип. 70(2). - С. 172-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pgzt_2021_70(2)__16
|
|
|