Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Адамчук Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Адамчук Л. 
Класифікаційні ознаки бджолиного обніжжя [Електронний ресурс] / Л. Адамчук // Тваринництво України. - 2013. - № 5. - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2013_5_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.066 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Адамчук Л. О. 
Перспективи селекції бджіл для промислового виробництва перги [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2014_202_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 107.256 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Адамчук Л. 
Характеристика соняшникового меду різних регіонів України [Електронний ресурс] / Л. Адамчук // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_6_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 702.289 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Адамчук Л. О. 
Ефективність оцінювання меду органолептичним методом [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук // Біоресурси і природокористування. - 2014. - Т. 6, № 3-4. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bpc_2014_6_3-4_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 905.995 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Адамчук Л. М. 
Особливості мотивації політичного лідерства/керівництва [Електронний ресурс] / Л. М. Адамчук // Актуальні проблеми соціології, психології, педагогіки. - 2015. - № 2. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apspp_2015_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 327.093 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Адамчук Л. О. 
Дослідження перги різного ботанічного походження [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, Я. Бріндза, Т. І. Білоцерківець // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 218.035 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Білоцерківець Т. І. 
Оцінювання меду за показниками якості відповідно до чинних нормативів [Електронний ресурс] / Т. І. Білоцерківець, Н. О. Генгало, О. М. Михальська, Л. О. Адамчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 127.461 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Бриндза Я. 
Сады для улучшения питания, здоровья, качества жизни и сохранения агробиоразнообразия [Електронний ресурс] / Я. Бриндза, В. Броварский, Л. Адамчук, Й. Гашпаровски, О. Григорьева // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 65-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.975 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Туринський В. М. 
Важливі питання розвитку галузі бджільництва [Електронний ресурс] / В. М. Туринський, Л. О. Адамчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 190-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_223_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 95.083 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Адамчук Л. О. 
Морфологічні особливості бджолиного обніжжя з Salix L. [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 250. - С. 105-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_250_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 662.176 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Адамчук Л. О. 
Cichorium L. Для забезпечення бджіл кормами [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, В. Д. Броварський, А. Т. Новицька, Т. І. Білоцерківець // Науково-технічний бюлетень. - 2016. - № 116. - С. 5-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2016_116_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 479.48 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Адамчук Л. О. 
Використання AxioVision у морфометрії [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, В. В. Самойленко, О. А. Люльчак // Біологія тварин. - 2016. - Т. 18, № 4. - С. 121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2016_18_4_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 155.291 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Адамчук Л. О. 
Застосування меду в оздоровчому харчуванні [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок, Я. Бріндза // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 268-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 540.876 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Повозніков М. Г. 
Ситуація галузі бджільництва у країнах європейської співдружності [Електронний ресурс] / М. Г. Повозніков, Л. О. Адамчук, М. Гондова // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 173-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 697.412 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Адамчук Л. О. 
Взаємозв’язок селекційних ознак з пилковою продуктивністю бджіл [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, Т. І. Білоцерківець // Біологія тварин. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2015_17_4_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 296.643 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Броварський В. Д. 
Мінеральні речовини перги [Електронний ресурс] / В. Д. Броварський, Л. О. Адамчук, Я. Бріндза // Біологія тварин. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2015_17_4_30
Вперше досліджено мінеральний склад перги, одержаної від бджолиних сімей у Лісостеповій зоні України. Встановлено, що перга містить 5 макроелементів, а саме: натрію - 55 мг/кг, магнію - 907, фосфору - 4475, калію - 4550, кальцію - 1504 мг/кг. Визначено, що мікроелементарний склад перги представлений такими мінералами: кадмій - 0,056; нікель - 0,77; мідь - 5,9; селен - 0,21; хром - 0,14; свинець - 0,11; алюміній - 13 мг/кг; миш'як і кобальт - поза межею виявлення. Виявлено в перзі два ультра-мікроелементи - сліди скандію та ртуті (0,002 мг/кг), які знаходились у межах допустимої норми. Результатами досліджень визначено, що перга має в своєму складі велику кількість мінеральних речовин, а тому її доцільно використовувати в дієтичному харчуванні. Мінеральний склад перги відрізняється залежно від періоду сезону й умов її одержання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.458 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
17.

Адамчук Л. О. 
Дослідження діастазного числа українських медів [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, В. Ю. Сухенко, Н. О. Генгало, І. І. Акульонок // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 77-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 984.625 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Адамчук Л. О. 
Оцінювання якості бджолиного обніжжя [Електронний ресурс] / Л. О. Адамчук, В. Ю. Сухенко, О. І. Акульонок, Е. Іванішова // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 6. - С. 65-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_6_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.535 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Двикалюк Р. 
Мікроклімат бджолиного гнізда [Електронний ресурс] / Р. Двикалюк, Л. Адамчук // Біологія тварин. - 2018. - Т. 20, № 4. - С. 95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2018_20_4_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 130.61 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Тисевич Є. 
Антиоксидантна активність перги, отриманої різними технологіями [Електронний ресурс] / Є. Тисевич, Л. Адамчук // Біологія тварин. - 2018. - Т. 20, № 4. - С. 142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2018_20_4_72
Попередній перегляд:   Завантажити - 121.324 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського