Бази даних


Тематичний навігатор - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

ВСІ РОЗДІЛИ ЗНАНЬ

ПЕРЕРОБЛЕННЯ СУБПРОДУКТІВ І ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ

ПЕРЕРОБЛЕННЯ КРОВІ
варіння крові; виробництво альбуміну; виробництво гематогену; виробництво кров’яного вугілля; дефібрування крові; збирання крові; зневоднення крові; коагуляція крові; консервування крові; пресування коагулянту крові; сепарація крові; стабілізація крові.


УДК
  • 637.514.9 Потрух. Субпродукти, отримані при розбиранні туш та здиранні шкури, білуванні
  • 637.66 Кров. Нутрощі
  • 675.85 Переробка кишок та тельбухів

  • УДК українською (UDC Consortium) https://udcsummary.info/php/index.php?lang=uk


    Знайдено документи:

    Книжкові видання [7]
    Реферативна інформація [7]

    Пошук у тематичному навігаторі за ключовими словами
     
    Логика :
    ЗАКІНЧЕННЯ СЛІВ : не враховувати / враховувати

     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського