Бази даних


Тематичний навігатор - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

ВСІ РОЗДІЛИ ЗНАНЬ

ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА ТА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ

ПЕРЕРОБЛЕННЯ СУБПРОДУКТІВ І ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
  • ПЕРЕРОБЛЕННЯ КИШОК
  • ПЕРЕРОБЛЕННЯ КРОВІ
  • ПЕРЕРОБЛЕННЯ СУБПРОДУКТІВ
  • ВИРОБНИЦТВО ОРГАНОПРЕПАРАТІВ
  • ВИРОБНИЦТВО КОРМОВИХ ПРОДУКТІВ
  • ВИРОБНИЦТВО ТЕХНІЧНИХ ПРОДУКТІВ З ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
  • ПЕРЕРОБЛЕННЯ КІСТОК, РОГІВ І КОПИТ
  • Всі підпорядковані рубрики


    УДК
  • 637.514.9 Потрух. Субпродукти, отримані при розбиранні туш та здиранні шкури, білуванні

  • УДК українською (UDC Consortium) https://udcsummary.info/php/index.php?lang=uk


    Знайдено документи:

    Книжкові видання [30]
    Реферативна інформація [22]

    Пошук у тематичному навігаторі за ключовими словами
     
    Логика :
    ЗАКІНЧЕННЯ СЛІВ : не враховувати / враховувати

     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського