Бази даних


Тематичний навігатор - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

ВСІ РОЗДІЛИ ЗНАНЬ

ХІМІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ. ХІМІЧНІ ТА ХАРЧОВІ ВИРОБНИЦТВА

ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА ТА М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
  • ОКРЕМІ ПРОЦЕСИ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
  • ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ З ОКРЕМИХ ВИДІВ ТВАРИН
  • ВИРОБНИЦТВО ФАСОВАНОГО М’ЯСА
  • ВИРОБНИЦТВО М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
  • ВИРОБНИЦТВО М’ЯСНИХ КОПЧЕНОСТЕЙ
  • КОВБАСНЕ ВИРОБНИЦТВО
  • КОМБІНОВАНІ М’ЯСОПРОДУКТИ
  • ПЕРЕРОБЛЕННЯ СУБПРОДУКТІВ І ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
  • Всі підпорядковані рубрики


    УДК
  • 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
  • 664.9 Консервування продуктів тваринного походження

  • УДК українською (UDC Consortium) https://udcsummary.info/php/index.php?lang=uk


    Знайдено документи:

    Книжкові видання [429]
    Періодичні видання [527]
    Реферативна інформація [508]

    Пошук у тематичному навігаторі за ключовими словами
     
    Логика :
    ЗАКІНЧЕННЯ СЛІВ : не враховувати / враховувати

     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського