РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Bakirov M$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Golovko T. Study of microelement distribution uniformity in a bulk of dough enriched with dietary supplements // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
2.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
3.

Biletska Y. Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 5/11.
4.

Biletska Ya. Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 1/11.
5.

Biletska Ya. Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського