РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник. — К.: Инкос, 2007
2.

Дуденко Н. В. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — Суми: Унів. кн., 2009
3.

Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування : підручник. — К.: Центр учб. л-ри, 2010
4.

Мостова Л. М. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : підруч. для студентів ВНЗ. — Харків: УІПА, 2013
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського