РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (23)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=П545.146$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ноздрін М. Т. Ефективність використання мінералізованої пластової води для консервування кормів. — 2000 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
2.

Бєлих В. С. Заготівля, зберігання і якість кормів з використанням хімічних препаратів. — Д.: Поліграфіст, 1999
3.

Клименко М. М. Технологія виробництва варених тваринних кормів. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Курнаєв О. М. Перетравність поживних речовин люцернового сіна в рулонах, заготовленого при підвищеній вологості та застосуванні мінерального консерванту "Універсал". — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
5.

Жмудь О. В. Вдосконалення технологій виробництва силосу, заготівлі і зберігання зерносуміші з кукурудзи та сої для підвищення продуктивності тварин : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — К., 2001
6.

Кавун О. Ф. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу : Автореф. дис. канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Л., 2003
7.

Кавун О. Ф. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зерна і силосу : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Вінниця, 1998
8.

Сорокін О. С. Технологія виробництва і ефективність використання силосу з амаранту у раціонах великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Х., 2001
9.

Костецька Ю. В. Вплив алюмосилікатів на продуктивність корів, свиней, птиці та розробка на їх основі нових мінеральних добавок і консервантів кормів : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Л., 2011
10.

Троїцька О. О. Ефективність використання кормових брикетів на основі соломи, виготовлених на прес-брикетувальнику паливних брикетів. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
11.

Луц П. М. Технологічні вимоги до процесу виробництва консервованого корму з пивної дробини (пролонгованого терміну зберігання). — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
12.

Скорохід А. В. Жирнокислотний склад загальних ліпідів силосів, виготовлених з різних культур. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
13.

Кравченко Н. О. Консервування зернобобових кормових культур підвищеної вологості за використання бактеріального препарату БПС-Л. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
14.

Присяжнюк М. В. Використання плівкових рукавів для зберігання стеблових кормів та зерна. — К.: Аграр. наука, 2013
15.

Олексієнко В. О. Проблеми травмування зерна при переміщенні і завантаженні його в силоси та пропозиції щодо його зниження // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
16.

Здобицький А. Я. Розробка стаціонарного обгортача рулонів сінажу і обгрунтування його технічно-технологічних параметрів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11. — Т., 2013
17.

Шпачук В. П. Інтегральні характеристики абсолютних і відносних коливань силосу при сейсмічних впливах // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/7.
18.

Микитин М. С. Анаеробна ферментація ріпакової макухи // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 8.
19.

Кавун О. Ф. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зернофуражу і силосу // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 7.
20.

Кавун О. Ф. Гірчиця біла в консервуванні і підвищенні перетравності поживних речовин кукурудзяного силосу // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського