РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л977$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Гайдар Н. М. Сухі продукти функціонального призначення для дитячого харчування, збагачені компонентами рослинного походження. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Шаркова Н. А. Исследование массообменных процессов при ферментативном гидролизе пищевых белков с целью разработки технологии производства гипоаллергенных продуктов. — 2007 // Пром. теплотехника.
3.

Вишемирська С. В. Аналіз органолептичних та фізико-хімічних показників продукту за допомогою байєсовських мереж. — 2008 // Систем. технології.
4.

Гріщенко Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
5.

Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних продуктів : навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: НУХТ, 2012
6.

Бергилевич А. Н. Идентификация Enterobacter sakazakii в сыром молоке для производства сухих детских смесей // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
7.

Болгова Н. В. Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
8.

Белінська К. О. Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — Київ, 2017
9.

Белінська К. О. Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
10.

Белінська К. О. Дослідження впливу температури сушіння на органолептичні показники та хімічний склад молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
11.

Voloshyna I. M. Practical use of goat milk and colostrum : (a rev.) // Biotechnologia Acta. - 2021. - 14, № 5.
12.

Белінська К. О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
13.

Белінська К. Дослідження кінетики набухання екструдатів, реологічних властивостей концентратів для дитячого харчування // Техн. науки та технології. - 2021. - № 1.
14.

Белінська К. О. Дослідження змін сухих молочно-борошняних каш для дитячого харчування в процесі їх зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського