РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (31)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
2.

Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. — Х., 2005
3.

Одарченко А. М. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом : Навч. посіб. — Х., 2005
4.

Лисица А. Ю. Теплотехнические аспекты энергосбережения и сохранения качества плодоовощной продукции при быстром замораживании. — 2007 // Пром. теплотехника.
5.

Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
6.

Белінська С. О. Товарознавча характеристика нових видів заморожених гарбузових овочів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
7.

Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. — К.: Сталь, 2011
8.

Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
9.

Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
10.

Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
11.

Орлова Н. Я. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції : монографія. — К., 2013
12.

Ялпачик В. Ф. Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
13.

Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
14.

Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
15.

Белінська С. Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
16.

Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
17.

Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2015
18.

Ялпачик В. Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
19.

Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
20.

Acho F. Impact of freezing processing on nutritive and antioxidant properties of leafy vegetables consumed in Southern Cote d'Ivoire // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського