РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000499348<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Самохвалова О. В. 
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/10. - С. 32-36. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.

Досліджено вплив збагачувальних домішок, одержаних із вторинної рослинної сировини, а саме шроту зародків пшениці та бурякових волокон (неосвітлених та освітлених) із різним полісахаридним і гранулометричним складом, на формування структури тіста для маффінів. Визначено структурно-механічні та фізико-хімічні властивості випечених виробів під час внесення бурякових волокон та шроту зародків пшениці.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського