Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000499348<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/10. - С. 32-36. - Бібліогр.: 17 назв. - укp.Досліджено вплив збагачувальних домішок, одержаних із вторинної рослинної сировини, а саме шроту зародків пшениці та бурякових волокон (неосвітлених та освітлених) із різним полісахаридним і гранулометричним складом, на формування структури тіста для маффінів. Визначено структурно-механічні та фізико-хімічні властивості випечених виробів під час внесення бурякових волокон та шроту зародків пшениці. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|