РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>TJ=Ukr. Food J<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 106
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Lange I. Quality of Canadian commercial plain non-fat Greek-style yogurts produced only from natural dairy ingredients // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
2.

Camila Delinski Bet Morphology of starch from Araucaria angustifolia seeds treated by HMT and studied by SEM, AFM, and XRD // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
3.

Lukinac J. Evaluation of visual characteristics of beer using the computer vision method // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
4.

Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
5.

Oktay Yerlikaya Identification, biochemical and technological properties of Enterococcus species isolated from raw milk and traditional dairy products // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
6.

Oke Emmanuel Kehinde Proximate composition, physicochemical properties and sensory qualities of salad cream from corn and tigernut starch blends // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
7.

Grek O. Polyphenol composition and technological characteristics of the coloured whey from various origin // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
8.

Denisa Atudorei Physical, physiological and minerals changes of different legumes types during the germination process // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
9.

Niemirich O. Differences in the composition of vocable compounds in fresh and dried mixed heat supply of white rolled cabbage // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
10.

Darici B. Natural alternatives of Sulphur dioxide used in wine and their effects on aromatic compounds // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
11.

Sokolenko A. Phase transitions in food production technologies // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
12.

Petrenko V. Modeling heat transfer in down flowing annular weakly turbulent vapor-liquid flows during evaporation // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
13.

Belova T. Methodical approaches to the determination of readiness of introduction of "blue ocean" strategy on the enterprises of food industry // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
14.

Ivanov V. Trends and expected benefits of the breaking edge food technologies in 2021 - 2030 // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
15.

Khatchapuridze Zh. In-vitro functional efficacy of extracts from Caucasian Rhododendron (Rhododendron caucasicum) and Rkatsiteli wines as pancreatic lipase inhibitors // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
16.

Molina D. C. Sodium chloride substitution in industrial white slice diary bread // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
17.

Simakhina G. Antioxidant effectiveness of plant cultures // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
18.

Stanikowski P. Influence of sous-vide thermal treatment, boiling, and steaming on the colour, texture and content of bioactive compounds in root vegetables // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
19.

Jessica Iwasenko Giacomozzi Technological properties of potato starch treated by Heat-Moisture Treatment with addition of organic acids // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
20.

Leahu A. Mass transfer during osmotic dehydration of quince using different osmosis solutions // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського