РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (3)Наукова періодика України (23)
Пошуковий запит: (<.>A=Шидакова-Каменюка О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Шидакова-Каменюка О. Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
3.

Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння : монографія. — Х., 2009
4.

Лисюк Г. М. Основи наукових досліджень і технічної творчості : навч. посіб. — Харків, 2014
5.

Олійник С. Г. Дослідження впливу ферментних препаратів на процеси дозрівання зернового тіста та якість хліба // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
6.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
7.

Степанькова Г. В. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
8.

Шидакова-Каменюка О. Г. Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 3.
9.
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : навч. посіб. — Харків: Бровін О. В., 2019
10.

Шидакова-Каменюка О. Г. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. — Дніпро: Ліра, 2023
11.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського