Пошуковий запит: (<.>A=Шидакова-Каменюка О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
3. |
Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння : монографія. — Х., 2009
|
4. |
Лисюк Г. М. Основи наукових досліджень і технічної творчості : навч. посіб. — Харків, 2014
|
5. |
Олійник С. Г. Дослідження впливу ферментних препаратів на процеси дозрівання зернового тіста та якість хліба // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
|
6. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив продуктів переробки горіхової сировини на технологічні властивості борошна пшеничного // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
7. |
Степанькова Г. В. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
8. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 3.
|
9. | Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : навч. посіб. — Харків: Бровін О. В., 2019
|
10. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів : монографія. — Дніпро: Ліра, 2023
|
11. | Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини. — Харків, 2021
|