РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (86)Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (23)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. — К.: Лібра, 1999
2.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
3.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2000
4.

Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів. — Л.: Вид-во ЛКА, 2001
5.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл. — К.: Лібра, 2002
6.

Завгородня В. М. Товарознавство пакувальних матеріалів : Навч. посіб. — Л., 2004
7.

Сирохман І. В. Товарознавство смакових товарів : Підруч. — Л., 2003
8.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : Підруч. для студ. ВНЗ. — 4-е вид., переробл. і доповн. — К.: Лібра, 2007
9.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — 5-те вид., переробл. і доповн. — К.: Лібра, 2008
10.

Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Сирохман І. В. Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Лозова Т. М. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2009
14.

Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
15.

Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
16.

Сирохман І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник. — К.: Знання, 2012
19.
Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів. — Львів: Растр-7, 2014
20.

Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник]. — Львів: Растр-7, 2014
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського