РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (4)Наукова періодика України (25)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Дорохович В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Полумбрик М. О. Дослідження гідратоутворення у водних розчинах фруктози. Використання фруктози в технологіях кондитерських виробів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Дорохович В. В. Цукровий діабет і значення глікемічного індексу при споживанні антидіабетичних продуктів. — 2005 // Харч. пром-сть.
3.

Дорохович В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Дорохович В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Дорохович В. В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2000
6.

Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
7.

Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Дорохович А. М. Влияние моно- и дисахаридов на структурно-механические свойства пектиновых гелей // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
9.

Дорохович В. В. Розроблення бісквітів дієтичного призначення на основі цукрозамінників нового покоління // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
10.

Дорохович В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів зі зниженою калорійністю // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
11.

Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
12.

Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
13.

Дорохович В. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
14.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
15.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
16.

Дорохович В. В. Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
17.

Дорохович В. В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
18.

Дорохович В. В. Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
19.

Дорохович В. В. Визначення можливості та доцільності застосування мальтитолу і борошна амаранту в технології цукрового печива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
20.

Дорохович В. В. Визначення впливу насіння чіа на якісні показники здобного печива на цукрі і фруктозі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського