Пошуковий запит: (<.>A=Дорохович В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. |
Полумбрик М. О. Дослідження гідратоутворення у водних розчинах фруктози. Використання фруктози в технологіях кондитерських виробів. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Дорохович В. В. Цукровий діабет і значення глікемічного індексу при споживанні антидіабетичних продуктів. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Дорохович В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Дорохович В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Дорохович В. В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2000
|
6. |
Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
|
7. |
Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Дорохович А. М. Влияние моно- и дисахаридов на структурно-механические свойства пектиновых гелей // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
|
9. |
Дорохович В. В. Розроблення бісквітів дієтичного призначення на основі цукрозамінників нового покоління // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
|
10. |
Дорохович В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів зі зниженою калорійністю // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
11. |
Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
12. |
Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
13. |
Дорохович В. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
|
14. |
Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
|
15. |
Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
|
16. |
Дорохович В. В. Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
|
17. |
Дорохович В. В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
18. |
Дорохович В. В. Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
19. |
Дорохович В. В. Визначення можливості та доцільності застосування мальтитолу і борошна амаранту в технології цукрового печива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
20. |
Дорохович В. В. Визначення впливу насіння чіа на якісні показники здобного печива на цукрі і фруктозі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
|