РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит:
(<.>A=Горюшкіна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Представлено документи
з 1 до 8
1.
Горюшкіна
Т. Б.
Оптимізація методики визначення лактату у виноматеріалі амперометричним ферментним біосенсором
. — 2008 //
Сенсор. електрон. і мікросистем. технології
.
2.
Горюшкіна
Т. Б.
Ферментні біосенсори для кількісного аналізу компонентів вина
. — 2008 //
Сенсор. електрон. і мікросистем. технології
.
3.
Горюшкіна
Т. Б.
Розробка та оптимізація амперометричних біосенсорів для аналізу основних складових вина та сусла
. — К., 2010
4.
Горюшкіна
Т. Б.
Використання L-лактат-цитохром
c
-оксидоредуктази для створення амперометричного біосенсора при визначенні L-лактату
//
Biopolymers and Cell
. - 2009. - 25, № 3.
5.
Горюшкіна
Т. Б.
Методика визначення етанолу у вині ферментним амперометричним біосенсором
//
Biopolymers and Cell
. - 2009. - 25, № 4.
6.
Шкотова Л. В.
Амперометричний біосенсор для аналізу лактату у вині та у виноградному суслі у процесі його ферментації
//
Укр. біохім. журн.
. - 2005. - 77, № 5.
7.
Горюшкіна
Т. Б.
Дослідження ефективності застосування лактатоксидази та флавоцитохрому b
2
у процесі створення амперометричного біосенсора для аналізу лактату у вині
//
Укр. біохім. журн.
. - 2009. - 81, № 4 (спец. вип.).
8.
Горюшкіна
Т. Б.
Оптимізація методики визначення глюкози у вині та виноматеріалі ферментним амперометричним біосенсором
//
Укр. біохім. журн.
. - 2008. - 80, № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського