РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.12$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів. — 2006 // Фармаком.
2.

Ткаченко Д. П. Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2010
3.

Сабадашка М. Якісний і кількісний склад поліфенолів у концентраті червоного сухого виноградного вина марки Каберне-Совіньйон // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 65.
4.

Nakov G. Impact of the kind of wine storage on chemical and physical characteristics of the Vranec wine // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
5.

Бабич І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
6.

Білько М. В. Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
7.

Кована О. О. Технологічні прийоми підвищення якості урожаю та продуктів переробки сортів і форм винограду нової селекції ННЦ "ІВіВ ім. В. Є. Таїрова" : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.08. — Одеса, 2021
8.

Dimitrov D. Aromatic profile of Macedonian and Bulgarian red wines from local variety Vranec and hybrid variety Kaylashki Rubin // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського