РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (26)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л864$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Дорохович А. М.
Визначення оптимальних умов виробництва шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Сухенко Ю. Г.
Конструктивне забезпечення довговічності розмелювальних елементів конш-рафінерів
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
3.
Купріна О. Ю.
Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії
. — 2007 //
Наук. зап. НаУКМА. Сер. Хім. науки і технології
.
4.
Полякова О. І.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2005
5.
Болгова Н. В.
Аналіз використання какао-замінників вітчизняними виробниками шоколаду
. — 2012 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
6.
Шматков Д. І.
Підвищення якості процесу виробництва шоколаду в формах на автоматичній лінії
//
Машинобудування
: зб. наук. пр. - 2015. - № 15.
7.
Oyeyemi S. D.
Assessment of the nutritional potentials of Theobroma cacao L. and Coffee liberica W. Bull
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
8.
Iurchenko V.
Ecological safety predictive modeling concerning fine cocoa dust dispersion, released by confectionery manufacture
//
Environmental problems
. - 2018. - 3, № 2.
9.
Goranova Z.
Effect of coconut products, mesquite flour and stevia on the thermal and quality properties of dark chocolate
//
Ukr. Food J
. - 2021. - 10, № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського