РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (132)Журнали та продовжувані видання (214)Автореферати дисертацій (19)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 143
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г. — Х., 2001
2.

Цибульник Л.  Теоретичне обгрунтування розробки стратегії керівництва якістю на м'ясопереробному підприємстві. — 1999 // Торгівля і ринок України.
3.

Заремба П. А. Вертикальные и горизонтальные маркетинговые схемы на рынке мясной продукции Украины: проблемы и перспективы. — 2006 // Економіка пром-сті.
4.

Мороз О. В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством : Моногр. — Вінниця: Універсум-Вінниця, 2006
5.

Мороз О. В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством : Моногр. — Вінниця: УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2006
6.

Вітвіцький В. В. Методичні положення визначення затрат праці у м'ясній промисловості. — К., 2005 - (Б-ка спеціаліста АПК Екон. нормативи).
7.

Заремба П. А. Мясоперерабатывающая промышленность Украины: особенности функционирования, методы прогнозирования развития и размещения : Моногр. — Донецк, 2006
8.

Драган О. І. Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики : Моногр. — К., 2007
9.

Заремба П. А. Стратегия стабилизации и развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности : моногр. — Донецк, 2007
10.

Журба І. О. Дослідження основних питань розвитку м'ясної промисловості в Україні. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
11.

Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Драган О. І. Теоретично-методологічні підходи до конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Слободян В. В. Стан м'ясопереробної галузі України та перспективи його розвитку. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Тарасюк Н. С. Проблеми розвитку м'ясопереробної промисловості в Україні. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Терещенко Т. В. Інноваційна діяльність підриємств м'ясної галузі. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Сосновська О. О. Ефективність функціонування м'ясопродуктового підкомплексу та напрями його розвитку. — 2007 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
17.

Шварц І. В. Інституціональні складові посилення антикризового потенціалу підприємства. — 2007 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка.
18.

Аранчій В. І. Інтеграційні зв'язки сільськогосподарських підприємств із переробною промисловістю. — 2006 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
19.

Драган О. І. Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м'ясної галузі. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Драган О. І. Розвиток тваринництва та його вплив на конкурентоспроможність підприємств м'ясної галузі. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського